خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تصویب ایجاد اولین دانشکده کسب و کار کشور و برج فناوری در دانشگاه خلیج‌فارس

ایسنا | دانش و فناوری | دوشنبه، 27 اسفند 1397 - 13:09
در شورای اداری استان بوشهر که با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی، رئیس‌جمهوری و اعضای هیئت دولت در شهرستان عسلویه برگزار شد، با ایجاد اولین دانشکده کسب و کار کشور و برج فناوری در دانشگاه خلیج فارس موافقت شد.
برج،فناوري،دانشگاه،مربع،خليج،احداث،فارس،ايجاد،دانشكده،علم،كس ...

در شورای اداری استان بوشهر که با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی، رئیس‌جمهوری و اعضای هیئت دولت در شهرستان عسلویه برگزار شد، با ایجاد اولین دانشکده کسب و کار کشور و برج فناوری در دانشگاه خلیج فارس موافقت شد.
به گزارش ایسنا، دکتر مصلح، رئیس دانشگاه خلیج فارس در این خصوص گفت: مراحل احداث دانشکده کسب کار و برج فناوری دانشگاه از سال آینده و با اعتباری بالغ بر ۲۸۰ میلیارد ریال آغاز خواهد شد.
وی افزود: دانشکده کسب و کار در محل پردیس اصلی دانشگاه خلیج فارس با متراژ ۱۰ هزار متر مربع در دو فضای آموزشی جدا، ولی در ارتباط با یکدیگر و در دو فاز ۴هزار متر مربع و ۶هزار متر مربع شامل فضای آموزشی و کمک آموزشی، اداری، مرکز خدمات کامپیوتری، مجموعه کتابخانه و مراکز رفاهی احداث خواهد شد و پس از تکمیل با ۴ رشته مدیریت صنعتی، مدیریت بازرگانی، اقتصاد و حسابداری آغاز به کار خواهد کرد.
مصلح با اشاره به لزوم ایجاد برج علم و فناوری، برنامه فیزیکی مطالعه‌شده این برج را بر مبنای تامین فضای پژوهشی محققان و دانشجویان رشته‌های فنی و مهندسی، علوم پایه، کشاورزی و منابع طبیعی، معماری و شهرسازی و نفت، گاز و پتروشیمی دانست و ادامه داد: این برج در فضایی حدود ۷هزار متر مربع و در ۱۰ طبقه جهت جمعیت دانشجویی و پژوهشگران و پرسنل مربوط به برج علم و فناوری که جمعیتی حدود ۷۰۰ تا هزار نفر به صورت تمام وقت و پاره وقت خواهد بود، احداث خواهد شد.
رئیس دانشگاه خلیج فارس تصریح کرد: اهداف احداث برج علم و فناوری شامل تجاری‌سازی و نوآوری نتایج تحقیقات و تحقق ارتباط صنعت و دانشگاه، کمک به ایجاد و حمایت از موسسات و شرکت‌های تحقیقاتی و مهندسی نوپا، کمک به جذب سرمایه‌گذاری خارجی و تسریع انتقال فناوری، افزایش قدرت رقابت و رشد صنایع متکی بر دانش و ایجاد محیطی برای شناسایی و ارائه توانمندی‌های تکنولوژیکی کشور (فن بازار) است.
انتهای پیام