حمایت اردوغان از سیاست خارجی ترکیه
رئیس جمهور ترکیه امروز یکشنبه در اظهاراتی از سیاست خارجی کشورش دفاع کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه، در سخنرانی ویدئویی خود در دوازدهمین «همایش بینالمللی امنیتی هالیفاکس»، ضمن دفاع از سیاست خارجی کشورش گفت که ترکیه نه به شرق و نه به غرب پشت نمی کند.
به گفته اردوغان، ترکیه روابط خود با اروپا را گسترش می دهد و از آسیا و آفریقا نیز غافل نمی شود.
رئیس جمهور ترکیه مداخله کشورش در امور لیبی را دلیل بهبود اوضاع در این کشور و زنده شدن امیدها برای یافتن راهحل سیاسی در آن دانست.
اردوغان در خصوص سوریه نیز گفت: با اقداماتی که ترکیه انجام داد، زمینه بازگشت امن و داوطلبانه بیش از ۴۱۱ هزار آواره سوری به کشورشان فراهم شد.
رئیس جمهوری ترکیه در مورد مناقشه قره باغ نیز گفت: در قرهباغ نیز با توافقی که در نتیجه تلاشهای مشترک ما با روسیه حاصل شده است، به یک درگیری شدید پایان داده شد و به حل بحرانی که ۳۰ سال ادامه داشت، کمک کردیم.
اردوغان همچنین تاکید کرد: محاصره ترکیه در یک محدوده تنگ دیپلماسی، نه تنها اشتباه بلکه غیرممکن است.
به تلاشهای خود برای پایان دادن به تحمیل انزوا بر تَرک زبانهای قبرس و تقسیم منصفانه منابع هیدروکربن در مدیترانه شرقی همواره ادامه خواهیم داد.
اردوغان در پایان گفت: به حمایت از دوستان خود از سوریه گرفته تا لیبی، مدیترانه شرقی و قفقاز ادامه میدهیم.
بر تداوم این موضع خود با وجود سیاه نمایی ها مصمم هستیم.
وقتی که به مشکلات پیرامون توجه میکنیم به هیچ عنوان قصد دخالت با هدف الحاق نداریم.