اطلاعرسانیها برای مقابله با کرونا در خراسان رضوی دقیق و شفاف باشد
استاندار خراسان رضوی با تاکید بر اینکه باید برای آگاهسازی مردم و مقابله با کرونا، موج تبلیغات و اطلاعرسانی در استان شکل بگیرد، گفت: اطلاعرسانیها باید به صورت دقیق، به موقع و شفاف در اختیار مردم قرار بگیرد.

ایسنا/خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی با تاکید بر اینکه باید برای آگاهسازی مردم و مقابله با کرونا، موج تبلیغات و اطلاعرسانی در استان شکل بگیرد، گفت: اطلاعرسانیها باید به صورت دقیق، به موقع و شفاف در اختیار مردم قرار بگیرد.
محمدصادق معتمدیان در جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونای استان که در محل استانداری برگزار شد اظهار کرد: طرح «اعمال محدودیتهای پویا» از امروز اجرا و به مدت دو هفته ادامه دارد.
در این راستا پیرامون اجرای این طرح جلسات متعددی در ستاد ملی برگزار شده و در نهایت به تصویب رسیده است.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به اینکه تلاش همه ما، دستگاههای اجرایی و مدیریتی استان تبعیت از مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا است، افزود: اجرای این طرح محدودیتهای گستردهای ایجاد میکند، لذا بر این اساس فرمانداران استان باید تمام توان و ظرفیت خود را برای اجرای این طرح به کار گیرند تا رصد و پایش خوبی در استان داشته باشیم.
وی با بیان اینکه مشارکت و مسئولیتپذیری آحاد مردم لازمه اصلی اجرای این طرح است، خاطرنشان کرد: توجیه و اقناعسازی مردم در حوزه مقابله با کرونا، حول محور این طرح باید در دستور کار باشد.
معتمدیان در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: بر اساس جمع بندی ستاد ملی کرونا، بیش از 51 درصد ابتلاهای اخیر در کشور ناشی از شبنشینی و دورهمیها است، لذا کمیته تبلیغات و اطلاعرسانی ستاد استانی باید فعالتر باشد و از ظرفیت همه رسانههای استان اعم از رسانه ملی، فضای مجازی، رسانههای مکتوب و...
استفاده شود.
استاندار خراسان رضوی با تاکید بر اینکه باید برای آگاهسازی مردم و مقابله با کرونا، موج تبلیغات و اطلاعرسانی در استان شکل بگیرد، تصریح کرد: اطلاعرسانیها باید به صورت دقیق، به موقع و شفاف در اختیار مردم قرار بگیرد، بر این اساس رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان سخنگوی ستاد استانی منصوب شدهاند و باید هماهنگی ویژهای با سایر روسای دانشگاههای علوم پزشکی استان داشته باشند.
وی بر استفاده از همه ظرفیتها برای اجرای طرح جدید محدودیتها در استان تاکید و خاطرنشان کرد: خیرین، بسیج، دانشگاههای علوم پزشکی استان، هلال احمر، سازمانهای مردم نهاد و گروههای جهادی همانگونه که در طرحهای همگانی مقابله با کرونا به نحو شایستهای عمل کردند و خوش درخشیدند، در اجرای این طرح پای کار بیایند.
معتمدیان با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت فضای مجازی و فضای آموزش غیرحضوری، گفت: در کنار برنامههایی که صدا و سیما، دانشگاهها و آموزش و پرورش دارد حتما ظرفیت فضای مجازی تقویت شود تا آموزشها در ایام محدودیتها دنبال و تقویت شود.
استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه به دلیل اجرای محدودیتها قطعا بخشی از مردم و اصناف متضرر میشوند، اظهار کرد: تصمیمی که در جلسه امروز ستاد ملی مقابله با کرونا گرفته شد این بود که به حدود 30 میلیون نفر ماهانه برای چهار ماه و هر نفر 100 هزار تومان کمک بلاعوض صورت میگیرد و همچنین وام 1 میلیون تومانی قرضالحسنه هم پرداخت میشود تا بخشی از این مشکلات و فشارها کاسته شود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، وی افزود: رسیدگی و کمک به افراد آسیبپذیر در دستور کار کمیته امور اقتصادی، پشتیبانی و مشارکتهای مردمی ستاد مقابله با کرونای خراسان رضوی قرار گیرد.
معتمدیان با اشاره به جزئیات طرح اعمال محدودیتهای پویا در استان عنوان کرد: تشدید نظارت بر اجرا و رعایت پروتکلهای بهداشتی، تستهای گسترده و هدفمند، بیماریابی فعال، قرنطینه و رهگیری هوشمند از برنامههای راهبردی ستاد ملی کرونا است.
استاندار خراسان رضوی با تاکید بر اینکه تقویت فرایند درمان سرپایی، نظارت بیشتر بر درمان و بستری از ماموریتها و اولویتهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است، عنوان کرد: از کمیته علمی ستاد استانی انتظار داریم که با ارائه برآورد وضعیت و راهکارهای علمی، در مورد وضعیت بیماری در استان به فرآیند مدیریت و مهار بیماری در استان کمک نمایند.
وی تصریح کرد: جلسات ستاد استانی مقابله با کرونا با حضور اعضای اصلی ستاد به صورت مستمر و منظم تشکیل خواهد شد و حتما کمیتههای چهارگانه نیز در طول هفته تشکیل و پس از طرح مباحث کارشناسی موضوعات در ستاد استانی ارائه خواهد شد.
انتهای پیام