جمهوریخواهان میشیگان بهدنبال بهتعویقانداختن تایید انتخاباتی
مقامات جمهوریخواه و حزب ملی آمریکا در ایالت میشیگان بهدنبال بهتعویقانداختن ارائه نتایج بازشماری آرا در این ایالت هستند.

به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان، منابع خبری حاکی از آن است که مقامات ایالت مشیگان آمریکا خواستار بهتعویقانداختن تایید انتخاباتی در ایالتشان هستند.
بر این اساس مقامات جمهوریخواه و حزب ملی آمریکا بهدنبال بهتعویقانداختن ارائه نتایج بازشماری آرا پس از «ادعاهای بینظمی» مطرح شده از سوی نامزد انتخاباتی حزبشان هستند.
«لورا کاکس» رئیس حزب جمهوریخواه میشیگان، و «رونا مک دانیل» رئیس کمیته ملی جمهوری خواه این ایالت، از مقامات میشیگان خواستند تا تائید نتایج را به تعویق بیاندازند و پیش از آن یک حسابرسی کامل و شفاف در این باره انجام دهند.
این دو مقام معتقدند ایالتهای دیگر آمریکا مانند ایالت جورجیا نیز راهکارهایی را به اختیار انجام دادهاند.
هیئت مدیره رسیدگی به این مسئله قرار است روز دوشنبه جلسها برای رسیدگی به ان درخواست تشکیل دهند.
در حال تکمیل...