خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازی سختی را بردیم/ فوتبال باید برای سرگرمی مردم ادامه پیدا کند

مهر | ورزشی | شنبه، 01 آذر 1399 - 19:55
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بازی سختی را در چمن نامناسب ورزشگاه آزادی با پیروزی پشت سر گذاشتیم.
پرسپوليس،شرايط،نفت،بازي،اميري

به گزارش خبرنگار مهر، وحید امیری پس از پیروزی پرسپولیس مقابل صنعت نفت آبادان گفت: برد را به هواداران پرسپولیس تبریک می‌گویم.
بازی امروز واقعاً سنگین بود و شرایط جوی وضعیت خوبی را برای ما فراهم نکرده بود.
کیفیت زمین هم جالب نبود و چمن بلند شده بود.
هافبک ملی پوش پرسپولیس راجع به عملکرد نفت آبان ادامه داد: با وجود همه سختی‌ها که در بازی بود نباید کیفیت تیم نفت آبادان را نادیده بگیریم.
سه امتیاز حساس را کسب کردیم.
وی درباره عملکرد داور مسابقه و اخراج یحیی گل محمدی در ثانیه‌های پایانی گفت: خودمان هم باید به داوران کمک کنیم.
فشار روی آنها هم خیلی زیاد است اما انتظار داریم همانگونه که خیلی مواقع ما آنها را درک می‌کنیم، داوران هم شرایط را درک کرده و قضاوت‌های بهتری کنند.
امیری درباره برگزاری بازی‌ها در شرایط سخت کرونایی یادآور شد: به عنوان کسی که فوتبال بازی می‌کنیم و می‌دانیم فوتبال پربیننده است باید بازی‌ها ادامه پیدا کند تا مردم هم سرگرمی داشته باشند.