خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عروسی کرونایی داماد نهبندانی را راهی زندان کرد

مهر | استان‌ها | شنبه، 01 آذر 1399 - 19:41
بیرجند- دادستان شهرستان نهبندان گفت: داماد نهبندانی به دلیل برگزاری جشن عروسی و به اتهام تهدید بهداشت عمومی روانه زندان شد.
برگزاري،عروسي،مراسم،جلسه،نهبندان،دادستان،قضائي،تهديد

به گزارش خبرنگار مهر، کاظم علیپور ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: در روز جاری داماد و پدر خانم دامادی به علت برگزاری جلسه عروسی در شب گذشته و به اتهام تهدید علیه بهداشت عمومی با صدور قرار کفالت و عدم معرفی کفیل روانه زندان شدند.
به گفته دادستان شهرستان نهبندان، چند روز قبل از برگزاری جلسه عروسی به افراد تاکید شده بود که در شرایط فعلی جلسه برگزار ننمایند.
وی عنوان کرد: متأسفانه دو خانواده به این تذکر توجه نکرده و اقدام به برگزاری مراسم کردند که شب گذشته نیز حین برگزاری مراسم عروسی، به تذکرات پاسگاه شهر شوسف جهت لغو و عدم برگزاری مراسم توجهی نداشته‌اند.
وی بیان کرد: همچنین نامبرده قصد داشته، مراسم پاتختی را هم امشب بر گزار نماید که با حکم مقام قضائی بازداشت و راهی زندان شدند.
دادستان نهبندان گفت: دستگاه قضائی به جهت پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و ممنوعیت برگزاری هرگونه تجمع و مجالس عروسی و عزا تا اطلاع ثانوی در صورت برگزاری مجلس، با برگزارکنندگان جلسات به جرم تهدید سلامت جامعه طبق قانون برخورد قاطع خواهد داشت.