حمایت ۹۹ میلیونی از پایاننامههای سینمایی/ خانه سینما: پروژهها را تعطیل کنید!
با آغاز محدودیتهای کرونایی در شهرهای قرمز، خانه سینما با انتشار اطلاعیهای از تهیهکنندهها خواسته است با ستاد ملی کرونا را برای متوقف کردن پروژههای تصویربرداری همکاری کنند.

به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس، خانه سینما طی اطلاعیهای از همه سینماگران درخواست کرد تا تولیدات خود را متوقف کنند.
در متن این اطلاعیه آمده است:
«در روزگار نفس گیر و بحرانی کرونا، همه ما میبایست به سهم خویش در جلوگیری از شیوع این بیماری بکوشیم.
سینماگران همیشه با درک مسئولیت اجتماعی خویش در موقعیتهای گوناگون در میدان همراهی و همدلی حضوری موثر و مفید داشتهاند.
امروزه اما از سویی دیگر، نگرانی جدی همه دلسوزان و فعالان به تولیدات صنعت تصویر کشور جلب شده است.
ما میدانیم عرصه تولید، عرصه کوشش و خلاقیت است و ثابت کردهایم در هیچیک از بحرانها زنجیره تولید و عرضه به مخاطبان را قطع نکردهایم، هم اکنون اما از همه همکاران به ویژه تهیهکنندگان صبور صنعت تصویر ایران میخواهیم از امروز اول آذرماه و در همراهی با اطلاعیه جدید ستاد ملی کرونا تولیدات خود را متوقف کنند تا ضمن عمل به مسئولیت اجتماعی خویش، سلامتی همکاران عزیزمان به مخاطره نیافتد.
بدیهی است با توجه به ماده «فورس ماژور» در قراردادهای فیمابین رعایت حقوق طرفین الزامی است.
از حضرت حق خواهان سلامتی همگان هستیم.»
* حمایت ۹۹ میلیونی از پایاننامههای سینمایی
معاونت توسعه فناوری و مطالعات سینمایی سازمان امور سینمایی با همکاری خانه سینما، فراخوان چهارمین دوره جایزه پژوهش سال سینمای ایران را منتشر کرد.
در این فراخوان از استادان، سینماگران، دانشجویان و پژوهشگران حوزه سینمای ایران اعم از داخلی و خارجی دعوت به عمل آمده است تا در این رویداد پژوهشی، شرکت کنند.
از جمله شرایط درج شده در فراخوان این است که آثار نباید در دورههای قبل این رویداد ارائه شده باشند و برای ثبت نام لازم است «عنوان پژوهش» و «چکیده آثار» از تاریخ اول آذرماه ۱۳۹۹ تا اول دی ماه ۱۳۹۹ از طریق وب سایت www.nicra.ir به دبیرخانه ارسال شوند.
نسخه کامل آثاری که چکیده آنها پذیرفته شود باید تا تاریخ ۱۰ اسفندماه ۱۳۹۹ به ایمیل اختصاصی دبیرخانه به آدرس info@nicra.ir ارسال شوند.
در این رویداد علاوه بر تندیس و لوح تقدیر برای آثار برتر، جوایز و امتیازاتی به شرح ذیل در نظر گرفته شده است:
- «برترین طرح پژوهشی»: مبلغ ۳۵۰ میلیون ریال
- «برترین رساله دکتری»: مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال
- «برترین پایان نامه کارشناسی ارشد»: مبلغ ۱۴۰ میلیون ریال
- «برترین مقاله علمی»: مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال
- «برترین پژوهش بصری»: مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال
- «طرح نامه پژوهشی (پروپوزال) برتر»: حمایت از سه طرح نامه، هر اثر تا سقف ۳۵۰ میلیون ریال جهت اجرا
- «برترین یادداشت تحلیلی» برای پاسخ به پرسشِ «مهمترین مساله سینمای ایران و راه حل آن چیست؟»: جایزه ویژه هیات داوران
چکیده آثار برگزیده در یک «کتابچه» و مقالات دارای بالاترین امتیاز که قبلاً منتشرنشده باشند در یک «مجله علمی» یا «کتاب مجموعه مقالات جایزه» توسط یک ناشر داخلی و یا خارجی، منتشر خواهند شد.
* گزارش عملکرد مالی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی
در راستای سیاست شفافسازی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و در چارچوب قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات، جزئیات گزارش عملکرد مالی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی از موسسات تابعه سازمان سینمایی در هفت ماه سال ۹۹ منتشر شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان امور سینمایی و سمعی بصری، اطلاعات گزارش عملکرد مالی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی بر اساس کمک به برگزاری جشنواره بین المللی سینما حقیقت و برگزاری همزمان در استان ها،کمک به تولید فیلم مستند(کوتاه، نیمه بلند، بلند)،حمایت از تولید فیلم سینمایی تجربی،حمایت از اکران فیلم های هنری و تجربی،حمایت از تولید مشترک فیلم با دیگر کشورها،کمک به خانه مستند استانها، کمک به تالیف و ترجمه مقالات تخصصی سینمای انیمیشن و مستند، حمایت از تولید فیلم انیمیشن سینمایی، حمایت از تولید فیلم انیمیشن کوتاه،حمایت از تولید مشترک فیلم انیمیشن با دیگر کشورها،حمایت از تولید فیلم سینمایی خلاق (کم بودجه)،حمایت از عرضه فرهنگی و تجاری فیلم های مستند و انیمیشن در دیگر کشورها و کمک به راهبری مدیریت سینمای مستند و انیمیشن تنظیم شده است.
گزارش عملکرد مالی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی
انتهای پیام/