خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتخاب دو اثر حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمددر دوسالانه کتاب استان

مهر | استان‌ها | شنبه، 01 آذر 1399 - 17:12
یاسوج- رئیس حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد از انتخاب دو اثر این نهاد در چهارمین دوره دوسالانه کتاب سال استان خبر داد.
هنري،كتاب،هفتاد،استان،اسلامي،مصرف،دوره

به گزارش خبرنگار مهر، شریف اسلامی ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران، افزود: آئین تجلیل از منتخبین چهارمین دوره دو سالانه کتاب سال به شکل نمادین در یاسوج برگزار شد.
اسلامی با اشاره به آثار انتخاب شده، بیان داشت: کتاب «مصرف هنری و تجربه‌ی زیبایی شناختی» به قلم حسن خلیلی و فرود عباسی به عنوان یکی از سه اثر برگزیده و مجموعه شعر «هفتاد و دو حرف با هفتاد و دو تن» سروده رسول سنایی در این دوره از دو سالانه کتاب استان شایسته تقدیر شد.
اسلامی تصریح کرد: کتاب مصرف هنری و تجربه‌ی زیبایی شناختی، اثری پژوهشی در زمینه جامعه شناسی هنر است و به عنوان منبع مطالعاتیِ پایه برای علاقه مندان به مباحث مصرف هنری، به خصوص رشته اقتصاد هنر محسوب می‌شود.
رئیس حوزه هنری استان به اثر دیگر این نهاد اشاره کرد و گفت: مجموعه شعر هفتاد و دو حرف با هفتاد و دو تن شامل ۷۲ قطعه رباعی عاشورایی سروده رسول سنایی از شاعران توانمند هم استانی می‌باشد که هر دو اثر با حمایت حوزه هنری استان و توسط انتشارات آنا پناه به چاپ رسید.
اسلامی تصریح کرد: از ۱۶۳ اثر رسیده به چهارمین دوره دو سالانه کتاب سال استان کهگیلویه و بویراحمد ۳ اثر به عنوان برگزیده و شش اثر شایسته تقدیر شد.