خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارمنستان به توافق با آذربایجان پایبند است

مهر | بین‌الملل | شنبه، 01 آذر 1399 - 15:53
وزیر خارجه روسیه در سفر به ارمنستان از پایبندی مقامات ایروان به توافق صلح با جمهوری آذربایجان خبر داد.
ارمنستان،روسيه،وزير،لاوروف،آذربايجان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه که امروز شنبه به ارمنستان سفر کرده، در مورد توافقی که میان ایروان و باکو برای پایان جنگ در قره باغ حاصل شده گفت: «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان و «آرمن سرکیسیان» رئیس‌جمهور این کشور به طور کامل به اجرای توافق این کشور با جمهوری آذربایجان برای پایان دادن به درگیری‌ها در منطقه قره‌باغ متعهد هستند.
لاوروف همچنین گفت: تلاش برای بازنگری در توافقنامه قره‌باغ قابل‌قبول نیست.
توافق دست یافته در روز نهم نوامبر (۱۹ آبان) بین روسیه، ارمنستان و آذربایجان، هیچ جایگزین دیگری ندارد.
به گزارش مهر، صبح امروز پیش از سفر لاوروف به ارمنستان، «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه، به ایروان سفر کرده و با مقامات این کشور دیدار کرده بود.
ارمنستان بعد از امضای توافق صلح با آذربایجان که با میانجیگری روسیه انجام شد صحنه اعتراضات گسترده شده و در نتیجه این اعتراضات تاکنون وزیر دفاع و وزیر خارجه ارمنستان از سمت‌های خود کناره گیری کرده‌اند.