خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امداد رسانی به 665 آسیب دیده در برف و کولاک لرستان؛ 11 عملیات امداد و نجات انجام گرفت

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 27 اسفند 1397 - 12:02
مدیر عامل جمعیت هلال احمر لرستان با اشاره به اینکه تاکنون 352 خانوار در برف و کولاک دچار حادثه شدند گفت: 11 عملیات امداد و نجات انجام شده است.
احمر،هلال،محور،ازنا،كولاك،گردنه

صارم رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد، اظهارداشت: هلال احمر لرستان در پی برف و کولاک اخیر در سطح استان تاکنون 11 عملیات امداد و نجات انجام داده است.
وی با بیان اینکه تاکنون 352 خانوار( شامل 995 نفر) دچار حادثه شدند، افزود: هلال احمر در پی بارش‌های اخیر به 665 نفر امدادرسانی کرده است و 15 تیم عملیاتی و 47 امدادگر در این عملیات حضور داشته‌اند.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر لرستان شروع آغاز امداد رسانی به حادثه دیده‌گان را ساعت 8:30 دقیقه دانست و عنوان کرد: در این عملیات‌ها یک خودروی نجات،11 آمبولانس و 3 خودروی کمک دار به کار گرفته شد و 7 بسته غذایی نیز توزیع شد.
وی با اشاره به رهاسازی 155 خودرو به وسیله ست سبک بیان کرد: محور های درگیر برف و کولاک شامل اشترینان، زالیان، رازان،گردنه قاقان محور ازنا به اراک ، چالانچولان، محور دورود به ازنا ، چمن سلطان، شاپورآباد، چغلوندی، گردنه گاماسیاب بوده است.
انتهای پیام/ن