خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اصلاح قرارداد تراکتوری‌ها استارت خورد

مشرق | ورزشی | شنبه، 01 آذر 1399 - 13:53
باشگاه تراکتور تبریز پس از مذاکره با محمد عباس‌زاده رقم قرارداد این بازیکن را اصلاح کرد.
قرارداد،باشگاه،تراكتور،بازيكن،بازيكنان،رقم،تيم

به گزارش مشرق، باشگاه تراکتور تبریز هفته گذشته با محمد علیپور مدیرعامل این باشگاه بنا به دلایلی از جمله عقد قرارداد با مبالغ بالا با برخی بازیکنان، قطع همکاری کرد.
پس از این اتفاق و جدایی علیپور از باشگاه تراکتور، مشخص شد تعدادی از بازیکنان جدید این تیم با ارقام سنگین به جمع سرخپوشان تبریزی پیوسته‌اند که به همین دلیل طی روزهای گذشته مدیران این باشگاه تلاش کردند با مذاکره دوباره با این بازیکنان، رقم قرارداد و بندهای آنان را تا حدودی اصلاح کنند.
بیشتر بخوانید: فرار تراکتور از شکست مقابل نساجی با گل دژاگه
در همین زمینه مدیران تراکتور در اولین گام به سراغ محمد عباس‌زاده بازیکن تازه وارد تیم تراکتور رفتند و رقم قرارداد سال اول این بازیکن را از یک میلیارد و 500 میلیون به یک میلیارد، و رقم سال دوم آن را نیز از 2 میلیارد به یک میلیارد و 200 میلیون تومان کاهش دادند.
باشگاه تراکتور همچنین بندهای دیگر قرارداد عباس‌زاده را نیز تغییر داد و طبق توافق جدید این بازیکن و باشگاه، تنها یک بند در قرارداد او وجود دارد که طبق آن در صورت زدن 10 گل در طول یک فصل توسط عباس‌زاده، مبلغ 300 میلیون تومان به عنوان پاداش به او تعلق خواهند کرد.
بر همین اساس گفته می‌شود باشگاه تبریزی قصد دارد طی روزهای آینده قرارداد یک بازیکن جدید دیگر را نیز که به تازگی به این تیم پیوسته را مورد بازبینی قرار دهد و احتمالاً مبلغ قرارداد این بازیکن نیز کاهش خواهد یافت.