خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حل مشکلات اقتصادی کشور نیازمند افزایش روحیه بسیجی و انسجام ملی است

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | شنبه، 01 آذر 1399 - 13:40
سردار محمد گفت: حل مشکلات اقتصادی کشور نیازمند انسجام ملی، روحیه از خودگذشتگی و تعمیق روحیه بسیجی است.
بسيج،كشور،سازندگي،قرارگاه،فرمانده،حضور،تفكري،آباداني،سردار،ت ...

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص):
به گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار سرتیپ دوم پاسدار سعید محمد به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج، اظهار کرد: حماسه‌آفرینی بسیجیان در سال‌های دفاع مقدس، امروز در حوزه سازندگی و آبادانی کشور تبلور ویژه یافته و باعث شده تا با وجود تحریم‌های گسترده استکبار جهانی، سراسر کشور به یک کارگاه عمرانی تبدیل گردد و عرصه‌ای جدید برای جانفشانی، ایثار و تحقق شعار «ما می‌توانیم» گشوده شود.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) با اشاره به خدمات بسیج در حوزه‌های مختلف گفت: بسیج، همواره حضور خود را در ادوار مختلف تاریخ انقلاب اسلامی به ثبت رسانده و در رخداد‌های مختلفی، چون عمران و آبادانی، حضور در حوادث غیرمترقبه مانند سیل و زلزله، محرومیت‌زدایی و مبارزه با کرونا حضور جدی و شایسته‌ای داشته است.
وی بسیج را نتیجه درایت و دوراندیشی معمار کبیر انقلاب دانست و عنوان کرد: نباید بسیج را در یک نهاد و ارگان خلاصه کرد بلکه بسیج یک اندیشه و تفکر متعالی است که دیروز در میدان دفاع از کیان و مرز و بوم کشور، به جامعه خدمت کرد و امروز نیز در شرایط فعلی، راه‌گشای اساسی بسیاری از مشکلات و سختی‌هاست.
سردار محمد افزود: چنین تفکری توانسته با بن‌­بست­‌شکنی و انحصارشکنی در حوزه‌های گوناگون و کوتاه کردن دست بیگانگان در اجرای پروژه‌­ها، به یک الگوی دینی، انقلابی و جهادی موفق و شناخته‌شده برای دنیا تبدیل شود و بنیان «تمدن نوین اسلامی» را در کشور پایه‌ریزی کند.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) بیان کرد: اگر کشور امروز در زمینه زیرساخت‌های مختلف به حد مطلوب رسیده و در بسیاری از حوزه‌ها همچون تولید بنزین، با احداث پالایشگاه ستاره خلیج فارس، خودکفا شده است به یُمن تفکر و اندیشه بسیجی در عرصه سازندگی است و علت اساسی دشمنی با چنین تفکری، همین استقلال و خودکفایی کشور است.
انتهای پیام/