خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش تولید نفت روسیه

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 27 اسفند 1397 - 11:41
«الکساندر نواک» وزیر انرژی روسیه از کاهش تولید نفت این کشور در ماه مارس خبر داد.
توليد،كاهش،روز،عضو

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، «الکساندر نواک» وزیر انرژی روسیه از کاهش تولید نفت این کشور در ماه مارس خبر داد.
نواک روز گذشته در نشست کمیته نظارت بر توافق کاهش تولید کشورهای عضو و غیر عضو اوپک گفت: روسیه تولید نفت در ماه مارس را به ۱۴۰ هزار بشکه در روز کاهش داده است که برابر با میزان تولید در ماه اکتبر سال ۲۰۱۸ است.
در روز ۷ دسامبر سال گذشته میلادی، اعضای اوپک و غیراوپک موافقت کردند تا میزان تولید خود را در حجم ۱.۲ میلیون بشکه در روز حفظ کنند.
نشست کمیته نظارت بر توافق کاهش تولید کشورهای عضو و غیر عضو اوپک طی دور روز گذشته در باکو، پایتخت جمهوری آذربایجان برگزار شد.
اعضای شرکت‌کننده در این نشست بار دیگر متعهد به حفظ قطعنامه کاهش تولید شدند.
انتهای پیام/