خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رژیم صهیونیستی لبنان را به تغییر موضع درمورد ترسیم مرزهای دریایی متهم کرد

ایسنا | بین‌الملل | جمعه، 30 آبان 1399 - 15:55
رژیم صهیونیستی امروز (جمعه) لبنان را به تغییر موضع خود در قبال ترسیم مرزهای دریایی دو طرف متهم کرد و نسبت به این امر هشدار داد که مذاکرات طرفین به بن بست برسد.
لبنان،مرزهاي،ترسيم،بست،قبال

رژیم صهیونیستی امروز (جمعه) لبنان را به تغییر موضع خود در قبال ترسیم مرزهای دریایی دو طرف متهم کرد و نسبت به این امر هشدار داد که مذاکرات طرفین به بن بست برسد.
به گزارش ایسنا، به نقل از روسیا الیوم، این اتهام‌ها بعداز آن مطرح شد که لبنان و اسرائیل سومین دور از مذاکرات خود با نظارت سازمان ملل و آمریکا را در هفته گذشته خاتمه داده و تصمیم گرفتند دور چهارم را در ابتدای دسامبر برگزار کنند.
یووال اشتاینتس، وزیر نیروی رژیم صهیونیستی در توییتر نوشت: لبنان موضع خود را در قبال مرزهای دریایی‌اش با اسرائیل هفت بار تغییر داد.
وی تاکید کرد که هرگونه انحرافی از اصل حل اختلافات، باعث رسیدن به بن بست می‌شود.
پیشتر میشل عون، رئیس جمهوری لبنان تاکید کرد که ترسیم مرزهای دریایی بر اساس خطی صورت می‌گیرد که از نقطه راس الناقوره آغاز می‌شود.
انتهای پیام