سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ورود مسافر و گردشگر و خروج شهروندان به قشم ممنوع شد

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 30 آبان 1399 - 14:54
مدیر بنادر جزیره قشم از اعامال محدودیت های تردد دریایی به این جزیره از فردا اول آذرماه خبرداد.
بنادر،قشم،محدوديت،اشتري،لافت

ایسنا/هرمزگان مدیر بنادر جزیره قشم از اعامال محدودیت های تردد دریایی به این جزیره از فردا اول آذرماه خبرداد.
علی اشتری در گفت و گو با ایسنا، افزود: بنار بر دستورالعمل ستاد مدیریت بیماری کرونا و اعمال محدودیت های کرونایی از شنبه اول آذرماه محدودیت های جدیدی اعمال خواهد شد.
وی با بیان اینکه از روز شنبه ۱ آذر ۹۹ تا اطلاع بعدی، ورود مسافر و گردشگر به بنادر شهید ذاکری، لافت و پُل در قشم و همچنین خروج شهروندان قشم از این بنادر، ممنوع است، اظهار کرد: فعالیت شناورها در بنادر یاد شده از ساعت ۰۶:۰۰ تا ۱۸:۰۰ هر روز است.
اشتری در پایان گفت: بندر لافت هم تنها جهت انتقال مایحتاج ضروری مواد غذایی و سوخت از این طرح مستثنی است.
انتهای پیام