لزوم همکاری برای کاهش آسیبهای اجتماعی
مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان در مراسم رونمایی از تجهیزات خریداری شده برای مناطق محروم، لزوم همکاری دستگاههای اجرایی برای کاهش آسیبهای اجتماعی را خواستار شد.

ایسنا/لرستان مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان در مراسم رونمایی از تجهیزات خریداری شده برای مناطق محروم، لزوم همکاری دستگاههای اجرایی برای کاهش آسیبهای اجتماعی را خواستار شد.
مریم پورسرتیپ، ۲۹ آبان، از ضرورت همکاری همه جانبه دستگاههای اجرایی استان در جهت کاهش مشکلات و آسیبهای اجتماعی خبر داد.
وی گفت: با تأکید مقام معظم رهبری در سال ۹۵ بر موضوع کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی و انجام کارهای فوقالعاده، سازمان امور اجتماعی کشور راهاندازی و با جدیت موضوع رصد، پیشگیری و کنترل آسیبها را در دستور کار قرار داد.
پورسرتیپ عنوان کرد: اعتیاد، طلاق، حاشیه نشینی، مفاسد اخلاقی و مناطق بحرانی و حاد پنج آسیب اجتماعی اولویت دار جامعه هستند.
معاون استاندار لرستان تصریح کرد: ساکنان مناطق حاشیه نشین و کم برخوردار به عنوان شهروندان این استان حق دارند که از حداقل های مطلوب زندگی برخوردار باشند و همه ی ما به عنوان خادمان ملت وظیفه داریم با تمام توان در جهت بهبود وضعیت اجتماعی و فرهنگی این محلات تلاش کنیم.
پورسرتیپ افزود: از اقدامات مثبتی که برای محلههای محروم در شهر های خرمآباد و کوهدشت به عمل آمده، خرید تجهیزات برای مراکز اجتماعی و فرهنگی مستقر در این مناطق است.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری لرستان، خاطرنشان کرد: تهیه این امکانات با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۴۵۲ میلیون تومان از محل اعتبارات تملک دارایی سازمان امور اجتماعی کشور تأمین و در این رابطه تعداد پنج پارک در محلات محروم خرم آباد، سالن های ورزشی، کتابخانه، مراکز فنی و حرفه ای، مرکز نگهداری معلولین و سالمندان، مراکز درمانی و ۳۵ مدرسه در محلات محروم شهرستان کوهدشت تجهیز میشوند.
وی بیان کرد: لازم به ذکر است از محل اعتبارات، هزینهای بالغ بر ۷۵۲ میلیارد تومان برای انجام کارهای فرهنگی در حوزه ی مبارزه با برخی از آسیب های اجتماعی مانند اعتیاد، طلاق، کودکان کار، زنان سرپرست خانوار، خودکشی، تقویت حجاب و عفاف و امثال آن در سال ۹۸ گردید و تلاش ها برای ادامه ی این روند ادامه دارد.
پورسرتیپ یکی از موفقیتهای دفتر امور اجتماعی در مناطق حاشیهنشین را، راهاندازی دفاتر تسهیل گری در ۱۵ محله مرکز استان عنوان کرد و افزود: این دفاتر در جهت توانمند سازی جامعه محلی و رفع مشکلات کالبدی شهری محلات فعالیت مینمایند که انتظار میرود مدیران دستگاه های اجرایی همکاری لازم را با آنها در جهت حل مشکلات محلات به عمل آورند.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان افزود: تا زمانی که هماهنگی و همکاری بین بخشی دستگاه های اجرایی و جلب مشارکت مدنی و بهره گیری از ظرفیت مردمی را در کنار هم نداشته باشیم به نتایج مورد انتظار نخواهیم رسید، لذا مطلوب است دستگاه های متولی امورات اجتماعی و فرهنگی با هماهنگی، از موازی کاری پرهیز نموده و ضمن استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد فعال، در جهت پیشبرد اهداف و برنامههای اجتماعی و فرهنگی تلاش کنند.
انتهای پیام