خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معلمی نه یک حرفه که یک عشق است/ چیزهای مهم‌تری از پول، خانه و ماشین هم در دنیا هست

فارس | اجتماعی و حوادث، دانش و فناوری | جمعه، 30 آبان 1399 - 02:11
وزیر آموزش و پرورش گفت: سرمایه‌گذاری در انسان‌ها، بهترین سرمایه‌گذاری هاست؛ معلمی نه یک حرفه که یک عشق است.
معلم،عشق،آموزش،خوزستاني،اسدي،روستايي،پرورش

وزیر آموزش و پرورش گفت: سرمایه‌گذاری در انسان‌ها، بهترین سرمایه‌گذاری هاست؛ معلمی نه یک حرفه که یک عشق است.
به گزارش خبرنگار تعلیم و تربیت خبرگزاری فارس، محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: در برابر آقای اسدی و اقدام نوعدوستانه اش سر تعظیم فرود می‌آورم.
این معلم عزیز خوزستانی هم در آموزش نمونه است هم در انسانیت الگو.
‏وی ادامه داد: معلمان عزیز همیشه نماد فداکاری و ایثار بوده‌اند.
صحبتم با آقای اسدی معلم خوزستانی بی‌نهایت لذت بخش و پر از عشق و امید بود.
معلمان آموزگاران عشق هستند.
حاجی‌میرزایی اضافه کرد: این معلم بزرگ‌ترین درس های زندگی را به ما آموخت؛ چیزهای مهم‌تری از پول و خانه و ماشین هم در دنیا هست.
سرمایه گذاری در انسان‌ها، بهترین سرمایه‌گذاری هاست؛ معلمی نه یک حرفه که یک عشق است.
‏حاجی میرزایی افزود: حرکت تحسین‌برانگیز معلم فداکار خوزستانی می‌تواند منشأ اثر خیرات بزرگ‌تری شود و امید را در دل تمام دلسوزان آموزش و پرورش زنده‌تر کند.
حسین اسدی، معلم خیر اندیمشکی با ارثیه یک میلیارد و240 میلیون تومانی پدر مرحومش تاکنون 153 تبلت برای دانش‌آموزان کم برخوردار، روستایی و حاشیه‌ای خریداری کرده است و به تمامی مدارس محروم و روستایی شهرستان اندیمشک نیز کمک کرده است.
در عین حال ساخت مدرسه در روستای کرتل در بخش الوار گرمسیری نیز از برنامه‌هایی است که برای کمک به تحصیل دانش‌آموزان این منطقه کم برخوردار روستایی دارد.
انتهای پیام/