خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تیم فوتبال امید ایران کمتر از تیم ملی بزرگسالان نیست

مهر | ورزشی | دوشنبه، 27 اسفند 1397 - 10:52
سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران معتقد است اهمیت تیم امید کمتر از تیم ملی بزرگسالان نیست و موفقیت این تیم اتفاق مهمی برای فوتبال ایران است.
تيم،اميد،فوتبال،ملي،ايران،حمايت

به گزارش خبرگزاری مهر، وینفرد شفر که شب گذشته در ضیافت ویژه اعضای تیم ملی امید حضور یافت در این خصوص گفت: بسیار خوشحالم که افتخار حضور در این جمع را داشتم و باید بگویم این تیم برای همه اهالی فوتبال اهمیت زیادی دارد.
در واقع اهمیت تیم امید کمتر از تیم بزرگسالان نیست.
من به عنوان یک مربی خارجی که در فوتبال ایران میهمان هستم همیشه در خدمت فوتبال ملی بوده ام و هر کاری که از دستم ساخته باشد برای تیم‌های ملی ایران انجام می‌دهم.
سرمربی استقلال تهران اضافه کرد: حمایت از تیم امید وظیفه همه باشگاه‌هاست.
بسیار ناراحتم که صیادمنش و آذری به دلیل مصدومیت در این مقطع نمی‌توانند تیم المپیک را همراهی کنند.
کرانچار مربی بزرگ و توانمندی است که امیدوارم در این تیم موفق باشد و سربلندی این تیم اتفاقات خوبی را در این رده برای فوتبال ایران رغم بزند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: به نوبه خودم باید بگویم که هر کمکی از من ساخته باشد با تمام توان انجام می‌دهم و امیدوارم تیم امید ایران ابتدا از این مرحله صعود کند و در بازی‌های تهران حمایت هواداران فوتبال را در ورزشگاه آزادی به همراه داشته باشد، هوادارانی که همیشه از تیم‌های ملی حمایت کرده اند و این‌بار هم نباید تیم امید را تنها بگذارند.