خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

الخزعلی: پایان آتش‌بس با آمریکا / سلاح خود را تنها در صورت تحقق دو هدف زمین می‌گذاریم

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 30 آبان 1399 - 00:06
رهبر جنبش عصائب اهل الحق عراق با تاکید بر پایان آتش بس با آمریکا علت آن را محقق نشدن دو هدف اساسی دانست که یکی از آنها عدم سیطره عراق بر حریم هوایی خود است.
آمريكايي،الخزعلي،شرط،آتش،هدف،عراق،بس

به گزارش مشرق، قیس الخزعلی تاکید کرد جنایاتی که نظامیان آمریکایی مرتکب می شوند، باید بر اساس قوانین عراق مورد بازخواست قرار گیرند.
بر اساس گزارش المعلومه و بغداد الیوم، وی تصریح کرد قانون اساسی عراق اجازه احداث هیچ پایگاه نظامی را بدون موافقت پارلمان نمی دهد.
الخزعلی افزود گروههای مقاومت به خاطر یک هدف سلاح در اختیار دارند و هنگامی که این هدف از بین برود، سلاح هم کنار گذاشته می شود.
وی افزود تهدیدهای طرف آمریکایی درباره انتقال سفارت دقیق نبود، بلکه در راستای جنگ روانی و با هدف فشار مطرح شد.
الخزعلی در ادامه گفت آتش بسی که گروههای مقاومت اعلام کردند و هدف قرار دادن آمریکایی ها را متوقف کرده بودند، پایان یافته است.
وی افزود هینین پلاسخارت نماینده سازمان ملل در عراق هیچ نقشی در موضوع آتش بس با آمریکایی ها ندارد، دو شرط برای آتش بس محقق نشده است، اولین شرط، تسلط عراق بر حریم هوایی اش و دومین شرط، جدول بندی خروج نظامیان آمریکایی است که این دو شرط محقق نشده است.
الخزعلی گفت هادی العامری(رئیس ائتلاف الفتح) شخص محوری در موضوع آتش بس است.
وی همچنین درباره ترکیه هشدار داد تهدید نظامی آتی ترکیه شدیدتر و خطرناک تر از تهدید نظامی آمریکاست.