سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیدگاه های جناحی متوسط عمر مدیریت در کشور را کاهش داده است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 27 اسفند 1397 - 10:50
مشهد- استاندار خراسان رضوی گفت: متأسفانه به دلیل دیدگاه‌های جناحی، متوسط عمر مدیریت در شبکه استانداران ۲.۵ سال و در بین فرمانداران ۲ سال است.
مشهد،حاشيه،مديريت،آب،شهر،تمركزگرايي،استانداران،رضوي،خراسان

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رزم حسینی روز دوشنبه در جلسه شبکه جامع دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان که در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: به دلیل دیدگاه‌های جناحی، متوسط عمر مدیران دولتی در شبکه استانداران ۲.۵ سال و در بین فرمانداران ۲ سال است و در این شرایط نباید انتظار اجرای طرح‌های توسعه‌ای بلند مدت از سوی مدیران استانی و محلی داشت.
وی افزود: در ۴۰ سال گذشته با چالش‌های بسیاری مواجه بوده‌ایم که یکی از آن‌ها تمرکزگرایی بوده به صورتی که در تمامی دولت‌های بعد از انقلاب اسلامی تمرکزگرایی افزایش یافته و اختیارات استانداران از ابتدای انقلاب تا به امروز در هر دوره‌ای به حداقل رسیده است.
استاندار خراسان رضوی ادامه داد: برخی تصور می‌کنند که ما به دلیل اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی طرفدار ثروتمندان و نظام سرمایه داری هستیم که این تفکر درست نیست و تلاش ما این است که از ظرفیت آن‌ها برای توانمندسازی مردم استفاده کنیم.
وی گفت: به منظور ساماندهی حاشیه شهر مشهد هم برنامه‌های جدی در دستورکار قرار دارد و از ابتدای اردیبهشت ماه نخستین گام کالبدی برای ساماندهی حاشیه شهر مشهد برداشته شده و ۶۶ دفتر تسهیل گری در ۶۶ محله تا سه ماه آینده توسط مدیریت شهری راه اندازی و از سوی دیگر غربالگری دقیق افراد ساکن در حاشیه شهر انجام خواهد گرفت.
وی بیان کرد: مقابله با بحران کم آبی جزو برنامه‌های اولویت دار مدیریت عالی در خراسان رضوی به شمار می‌رود و دانشگاه‌ها می‌توانند در زمینه انتقال آب، اقتصاد آب، مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی به حوزه‌های اجرایی کمک کنند.