خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اولین برد سپاهان در لیگ بیستم با گلزنی شهباززاده/ آلومینیوم بازهم 10 نفره شد

فارس | ورزشی | پنجشنبه، 29 آبان 1399 - 18:53
دیدار دو تیم فوتبال سپاهان اصفهان و آلومینیوم اراک با پیروزی شاگردان محرم نویدکیا به پایان رسید.
آلومينيوم،سپاهان،شاگردان،اراك،كارت،هفته،نويدكيا

دیدار دو تیم فوتبال سپاهان اصفهان و آلومینیوم اراک با پیروزی شاگردان محرم نویدکیا به پایان رسید.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تیم فوتبال سپاهان در چارچوب هفته دوم لیگ برتر موفق شد آلومینیوم اراک را با شکست بدرقه کند تا سه امتیاز این هفته را در خانه خودش نگه دارد.
شاگردان نویدکیا با این برد اولین سه امتیاز فصل جدید را به دست آوردند و خودشان را نیمه بالای جدول رساندند.
آلومینیوم اراک هم دومین شکست را در فصلی که پس از 18 سال در لیگ برتر حاضر شده، تجربه کرد تا پله انتهای جدول را به خودش اختصاص بدهد.
شاگردان رسول خطیبی در هفته اول هم در حالی نتیجه بازی خانگی را به نساجی واگذار کرده بودند که شاهین توکلی در ابتدای نیمه دوم با دریافت کارت قرمز از زمین اخراج شده بود.
داور: عبدالنبی پورخلف
کمک‌ها: ولی کاووسی - رحیم حاجی‌پور
کارت زرد: سروش رفیعی از سپاهان، سیدمهدی حسینی، امیررضا حسن‌پور و رسول خطیبی (سرمربی) از آلومینیوم
کارت قرمز: محمد علی‌نژاد از آلومینیوم
گل: سجاد شهباززاده (56) برای سپاهان
انتهای پیام/