خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پایان داوری جایزه «جلال» تا دو هفته آتی

مشرق | فرهنگی و هنری | پنجشنبه، 29 آبان 1399 - 15:47
دبیر علمی سیزدهمین دوره جایزه جلال آل احمد از پایان داوری آثار تا دو هفته آینده خبرداد و گفت: در این زمان، داوری‌ها تمام شده و به نتیجه قطعی می‌رسیم، البته داوران در حال بررسی و مطالعه هستند.
دوره،جايزه،سيزدهمين،جلال،آل

به گزارش مشرق، ابراهیم حسن ‌بیگی دبیر علمی سیزدهمین دوره جایزه جلال آل احمد درباره روند داوری این دوره اظهار داشت: منتظریم داوری‌ها به پایان برسد و جلسات را برگزار کنیم.
تا دو هفته آینده، داوری‌ها تمام شده و به نتیجه قطعی می‌رسیم، البته در حال حاضر داوران در حال بررسی و مطالعه هستند.
دبیر علمی سیزدهمین دوره جایزه جلال آل احمد درباره اینکه زمان برگزاری این دوره از جایزه و اختتامیه مشخص شده یا نه تصریح کرد: هنوز زمان مراسم پایانی قطعی نشده چرا که شیوع بیماری کرونا جدی است و ما نیز در صدد بهبود شرایط هستیم اما دهه نخست آذرماه مدنظر ماست.
گفتنی است، «چهل سال ادبیات داستانی دفاع مقدس» به عنوان بخش ویژه سیزدهمین جایزه ادبی «جلال آل احمد» در این دوره در نظر گرفته شده است.