خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح‌های آزاد راهی و فرودگاهی روی ریل افتتاح

باشگاه خبرنگاران | استان‌ها | پنجشنبه، 29 آبان 1399 - 15:14
طرح های بزرگ آزادراهی و فرودگاهی با حضور رئیس جمهور و بصورت ویدئو کنفرانس به بهره برداری رسید.
استان،بزرگراهي،كيلومتر،جنوب،فرودگاهي،كريدور،هرمزگان،گذر

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، در سی و سومین هفته «تدبیر و امید برای جهش تولید» رییس جمهوری طرح های بزرگراهی و فرودگاهی را در استان های خراسان رضوی، اصفهان، آذربایجان شرقی، گلستان، سمنان، کرمان و هرمزگان افتتاح کرد.
قطعات ۱ و ۲ آزاد راه کنار گذر شرقی اصفهان به طول ۶۳ کیلومتر، کریدور بزرگراهی نوار ساحلی جنوب کشور در استان هرمزگان به طول ۹۷ کیلومتر، باند دوم کنار گذر جنوب کرمان بطول ۲۴ کیلومتر، همراه با توسعه فرودگاه‌های گرگان، ​مشهد، شاهرود و تبریز از طرح‌هایی است که امروز با دستور رئیس جمهور به بهره برداری می‌رسد.
طرح‌های آزادراهی و بزرگراهی امروز نقش مهمی در تکمیل کریدور شمال - جنوب، ارتباط استان ها، کوتاه کردن مسیر تردد خودروها، ارتباط مراکز صنعتی و معدنی و حمل و نقل بار و مسافر دارند.
طرح‌های توسعه فرودگاهی نیز از جمله افزایش طول باند، احداث پایانه، ​ساخت سوله، افزایش موقعیت پارکینگ هواپیما و محوطه سازی فرودگاه ها، بر سرانه پذیرش مسافر و اهمیت بین المللی این فرودگاه‌ها بویژه در بخش ترانزیت کالا و صنعت گردشگری خواهد افزود.
این طرح‌ها با اعتبار ۳ هزار و ۱۴۳ میلیارد تومان تکمیل شده است.
انتهای پیا/پ