خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آزادراه‌های کشور ۵۰ درصد رشد خواهد داشت

باشگاه خبرنگاران | استان‌ها | پنجشنبه، 29 آبان 1399 - 11:07
وزیر راه و شهرسازی گفت: حجم آزاد راه‌های کشور را تا پایان دولت تا ۵۰ درصد افزایش می‌دهیم و به حدود ۳۲۰۰ کیلومتر خواهیم رساند.
دولت،شهرسازي،مسافر،افتتاح،وزير،كشور،ابتداي،حجم

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی پیش از ظهر امروز در ارتباط ویدئوکنفرانسی افتتاح طرح‌های ملی وزارت راه و شهرسازی اظهار کرد: باتوجه به اهمیت دولت به زیرساخت‌ها حجم و نوع پروژه‌های عمرانی در سطح کشور به صورت گسترده فعال است و گام‌های موثری را برداشتیم؛ حجم آزادراه‌های کشور از ابتدای دولت یازدهم تا پایان دولت از ۲ هزار و ۱۰۰ کیلومتر به حدود ۳ هزار و ۲۰۰ کیلومتر می‌رسد.
وزیر راه و شهرسازی گفت: قطعه مهم و اثرگذاری از طرح کریدور شمال به جنوب افتتاح خواهد شد که آزادراه اصفهان در اصلی‌ترین مسیر قرار دارد و کامیون‌ها برای سفر به سمت جنوب کشور تا بیش از یک و نیم ساعت باید در ترافیک می‌ماندند.
او ادامه داد: افتتاح این آزادراه علاوه بر کوتاه شدن مسیر، موجب صرفه جویی در مصرف سوخت و کاهش زمان می‌شود؛ هرکجا عبور خودرو از ۲۲۰ خودرو در روز عبور کند، باید باند دوم برای آن ایجاد شود که این اتفاق از ابتدای این دولت انجام شده است.
وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در دولت یازدهم و دوازدهم جابجایی مسافر هوایی از ۵۷ میلیون مسافر به ۷۵ میلیون مسافر در سال رسید و تا پایان دولت و با افتتاح فاز‌های جدید در ترمینال اصلی فرودگاه امام خمینی (ره) ظرفیت جابجایی در کشور به ۱۰۰ میلیون مسافر می‌رسد.
وزیر راه و شهرسازی مطرح کرد: سیستم‌های مجوز آسمان ایران را از ابتدای دولت تقویت کردیم و حجم ورودی‌های هوایی برای پرواز‌های عبوری تا ۴۰ درصد افزایش پیدا کرده است و از حدود پذیریش ۹۰۰ فروند هواپیما در آسمان ایران در روز را به ۱۸۰۰ فروند در روز افزایش دهیم.
انتهای پیام/ب