سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بشار رسن مشکوک به کروناست

مهر | ورزشی | پنجشنبه، 29 آبان 1399 - 10:55
یک سایت عراقی خبر از احتمال ابتلای بشار رسن به بیماری کرونا داد.
عراق،ملي،تيم،كرونا

به گزارش خبرنگار مهر و به نقل از «عراق اسپورت»، بشار رسن پس از حضور در اردوی تیم ملی فوتبال عراق برای برگزاری دو بازی دوستانه در کشور امارات مشکوک به کرونا تشخیص داده شده است.
هافبک ملی پوش پرسپولیس که روز گذشته به تهران بازگشت و در محل تمرین این تیم نیز حضور یافت در حالی از سوی این رسانه عراقی مشکوک به کرونا تشخیص داده شده است که هم تیمی‌هایش در تیم ملی عراق به این ویروس دچار شده‌اند.
تیم ملی فوتبال عراق که همگروه ایران در مسیر راهیابی به جام جهانی ۲۰۲۲ قطر است هفته گذشته، دو بازی دوستانه در کشور امارات با اردن و ازبکستان انجام داد که موفق به شکست ازبکستان و تساوی مقابل اردن شد.