سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مستند بسازید با حمایت رایتل

ایسنا | بازار | چهارشنبه، 28 آبان 1399 - 14:30
رویداد «کرونا و من» با حمایت رایتل برگزار می‌شود.
فيلم،كرونا،مستندسازان،رويداد،منتخب،انجمن،مسابقه،نمايش،هاشور

رویداد «کرونا و من» با حمایت رایتل برگزار می‌شود.
به گزارش ایسنا، بنابراعلام روابط عمومی رایتل، انجمن مستندسازان سینمای ایران با حمایت شرکت خدمات ارتباطی رایتل و با همکاری شبکه نمایش مستند «هاشور» رویدادی در قالب مسابقه «کرونا و من» را با جمع‌آوری فیلم‌های کوتاه مستند، برگزار می‌کند.
این رویداد با هدف گردآوری روایت‌های شخصی‌ از روزهای مواجهه با ویروس کرونا، در ۳ محور اصلی «خانه»، «شهر» و «ارتباط» برگزارخواهد شد.
برگزارکنندگان این مسابقه امیدوار هستند که زمینه‌ساز گسترش فضای مستندسازی و پیوند با جامعه شوند.
پیروز کلانتری مستندساز با سابقه و از اعضای انجمن مستندسازان به عنوان دبیر این رویداد انتخاب شده است.
تهیه و ارسال یک ویدئو با حداکثر زمان ۷ دقیقه‌ برگرفته از موضوعات ارائه شده در فراخوان رویداد «کرونا و من» از شرایط شرکت در این مسابقه است.
این ویدئوها را می‌توان با روش‌های ساده و از طریق تلفن همراه یا دوربین‌های معمولی ضبط و آماده کرد.
فیلم‌های منتخب که شرایط اولیه را دارند در کانال‌های ارتباطی اپراتور «رایتل» و دو پایگاه «هاشور» و «انجمن مستندسازان سینمای ایران» به نمایش درخواهند آمد.
ده فیلم برتر منتخب هیات داوران در قالب یک فیلم بلند تنظیم و از طریق پلتفرم‌های آنلاین به نمایش درخواهند آمد.
به سازندگان سه فیلم منتخب هیأت داوران، فیلم منتخب مردمی و فیلم برگزیده‌ اعضای انجمن مستندسازان هر یک مبلغ صد میلیون ریال جایزه‌ نقدی، یک عدد سیم‌کارت رایتل و پانصد گیگ اینترنت رایتل اهدا خواهد شد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص موضوع‌های فراخوان، روی لینک زیر کلیک کنید.
https://b2n.ir/362997
انتهای پیام