خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید ۹۰۰۰کیلوگرم نخ ابریشم طی امسال در خراسان شمالی

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 28 آبان 1399 - 13:13
معاون سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی از تولید ۹هزار کیلوگرم نخ ابریشم طی شش ماه نخست امسال خبر داد.
توليد،ابريشم،نخ،شمالي،اجراي،توسعه،نوغانداري

ایسنا/خراسان شمالی معاون سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی از تولید ۹هزار کیلوگرم نخ ابریشم طی شش ماه نخست امسال خبر داد.
بهنام فر در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه توسعه نوغانداری یکی از پروژه های اقتصاد مقاومتی است که اجرای آن مورد تایید قرار گرفته است، گفت: اجرای این پروژه از سال ۹۵ به مرحله اجرا درآمده است و در این راستا اقداماتی همچون ایجاد و توسعه توتستان ها در شهرستان هایی همچون راز و جرگلان و راه اندازی واحد تولیدی فرآوری و تولید نخ ابریشم در این منطقه نیز انجام شده است.
وی افزود: علاوه بر آن طی امسال ۶۰ تن پیله ابریشم نیز تولید و ۴۰ هزار اصله درخت توت اصلاح شده میان نوغانداران توزیع شده است.
بهنام فر ادامه داد: با اقدامات انجام شده در راستای توسعه نوغانداری، خراسان شمالی هم اکنون رتبه نخست کشوری در واحد میانگین تولید پیله ابریشم و رتبه چهارم کشور از لحاظ تولید را به خود اختصاص داده است.
وی برآورد میزان افزایش تولید سالانه را ۳۶۶ تن اعلام و اظهارکرد: میزان اشتغال زایی برآورد شده در دوران بهره برداری ۶.۶۲۱ نفر بوده است.
این مقام مسئول اشتغال زایی، مهاجرت معکوس روستایی ها از شهر به روستا و تولید نخ ابریشم و جلوگیری از واردات آن را از اهداف اجرای این طرح بیان کرد.
انتهای پیام