تشدید مجازات با افرادی که بر روی کالاها درج قیمت نمی کنند
اسفنانی از مجازات افرادی که برای چندمین بار تخلف عدم درج قیمت بر روی کالاها را انجام می دهند ،خبرداد.

به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان ،اسفنانی مدیر کل سازمان تعزیرات حکومتی استان تهران، در رابطه با نظارت بر نرخ اجناسی که برچسب قیمت ندارند اظهار کرد: یکی از تخلفاتی که در صلاحیت رسیدگی سازمان تعزیرات است بحث عدم درج قیمت یا عدم نصب اتیکت قیمت است که طبیعتا به هر دلیلی کالا اتیکت قیمت نداشته باشد و یا قیمت مصرف کننده روی آن نباشد یا احیانا اقدام به پاک کردن و یا درج رقم جدیدی روی کالا توسط فروشنده یا تولیدکننده و یا هر کس دیگری انجام شده باشد تخلف است و میتواند تخلف عدم درج قیمت و یا گران فروشی باشد.
وی افزود: معمولا وقتی قیمت کالایی را پاک میکنند، قصد آنها قیمت جدید یا فروش به قیمت بالاتر است که این تخلف گران فروشی است.
اسفنانی بیان کرد: نظارت بر این کار بر عهده سازمان صنعت، معدن، تجارت، سازمان حمایت از مصرف کنندگان و اتاق اصناف است.
چون این سه مجموعه دارای بازرسانی هستند که این بازرسان طبق قانون مکلف هستند به سازمانهای صنفی و تجاری مراجعه کنند و نسبت به بررسی تخلفات احتمالی اقدام کنند و چنانچه، چنین تخلفی را مشاهده کردند، گزارش تخلف را تهیه و برای ما ارسال کنند که ما به شعب رسیدگی کننده ارجاع میکنیم و این شعب، حکم لازم را صادر و مجازات مقرر قانون را برای آنها درنظر میگیریم.
مدیر کل سازمان تعزیرات حکومتی استان تهران در رابطه با برخورد با سودجویان تصریح کرد: بسته به نوع تخلفی که صورت میگیرد مجازات آن متفاوت است.
اما میتواند در نوبت اول، تا ۵ برابر تفاوت قیمت درج شده محکوم شوند و در نوبتهای بعدی مجازات تشدید میشود تا جایی که حتی ممکن است منجر به پلمب و بسته شدن واحد صنفی یا متخلف بیانجامد.
اسفنانی گفت: تخلفی که قانون بیان کرده، مربوط به تمامی افرادی است که مرتکب میشوند و فرقی نمیکند که چه توجیهی برای این کار داشته باشند و به هر حال تخلف است.
بنابراین، کسی که تولید کننده کالاست موظف است قیمت مصرف کننده را روی کالا درج کند و در عین حال، اگر احیانا تخلفی صورت گیرد و یا تغییری در آن قیمت ایجاد کرد تخلف جدیدی را مرتکب شده است و باید با آن برخورد قضایی صورت گیرد.
وی افزود: مردم برای اطلاع دادن از این تخلفات باید به سامانه ۱۳۵ ما تماس بگیرند و یا پرتال تنظیم کنند و یا به سامانه ۱۲۴ سازمان صنعت، معدن، تجارت و یا به صورت مکتوب به خود ما گزارش دهند تا رسیدگی کنیم و به شعبات رسیدگی ارجاع دهیم.
انتهای پیام/