بحران کرونا نمونه بارز توجه به جوانان داخل کشور است
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: کرونا یک مثال واقعی از این است که اگر به جوانان داخل توجه کنیم، می توانیم بسیاری از مشکلات کشور را حل کنیم.

ایسنا/اصفهان معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: کرونا یک مثال واقعی از این است که اگر به جوانان داخل توجه کنیم، می توانیم بسیاری از مشکلات کشور را حل کنیم.
دکتر سورنا ستاری امروز (چهارشنبه- ۲۸ آبان ماه) در آیین افتتاحیه پانزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی با ارسال پیام به این جشنواره که به صورت مجازی در اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: جشنواره شیخ بهایی همواره زمینه ساز تحولات مهمی در عرصه فناوری بوده است.
وی با بیان اینکه امسال هفتمین بار است که به نوعی در جشنوراه شیخ بهایی حضور دارد، افزود: امسال در دوره پانزدهم این جشنواره به شیوه ای جدید حضور داریم و امیدوارم این جشنواره بتواند همچون سال های گذشته به رسالت های خود برسد.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه جشنواره شیخ بهایی زمینه ای برای فعالیت تمام فعالان در حوزه اقتصاد دانش بنیان است، تصریح کرد: این جشنوراه همواره زمینه ساز تحولات بوده حتی در روزهای که مانند امروز اقتصاد دانش بنیان رونق نداست.
ستاری به پایه گذاران این جشنواره ملی اشاره کرد و گفت: افراد بزرگی در اکوسیستم کارافرینی کشور پایه گذار این جشنواره ملی شدند.
این جشنواره در روزهایی پایه گذاری شد که کسی در مورد استارت اپ ها، دانش بنیان شدن و حرکت به سمت اقتصاد دانش بنیان برای توسعه صحبت نمی کرد و این بسیار ارزشمند است.
وی تاکید کرد: جوانان امروز باید بدانند چه کسانی این جشنواره را پایه گذاری کردند و امروز فقدان آنها وزنه بسیار سنگینی برای اکوسیستم فناوری کشور است.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از افراد بزرگی همچوم مرحوم دکتر علیمرادی و دکتر شیخ زین الدین نام برد که زحمات بسیاری برای جشنواره شیخ بهایی کشیده اند و نبود آنها در اکوسیستم اقتصاد دانش بنیان کشور دیده می شود.
ستاری تاکید کرد: جوانان باید بدانند چه کسانی برای این اکوسیستم تلاش کرده اند و بخش اعظم این تلاش ها توسط کسانی بوده که اکنون در کنار ما نیستند.
وی با بیان اینکه کار کردن با جوانان نیروی محرکی برای ساخت آینده بهتر به انسان می دهد، ابراز امیدواری کرد که این فرصت دوطرفه برای هیات داوران و جوانان راهگشایی برای ساخت آینده باشد.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از حمایت های معاونت به دوره پانزدهم جشنواره خبر داد و گفت: مانند هر سال این جشنواره را حمایت می کنیم.
گرچه امسال سال آخر دولت است، اما همه باید تلاش کنیم تا ایده ای که در این دولت پیگیری شد به مرحله ای برسانیم که قابلیت برگشت نداشته باشد و افراد بعد بتوانند این ایده را دنبال کنند که به عقیده بنده این موضوع محقق شده است.
ستاری جشنواره شیخ بهایی را در توسعه فرهنگ کار افرینی کشور موثر دانست و گفت: برای توسعه بیشتر این راه باید تلاش بیشتری کنیم.
اکنون جامعه آماده تر است بحث های فرهنگی این موضوع همچون اقتصاد دانش بنیان، اقتصاد خلاق و نوآور در کشور نهادینه شده و موضوع اهمیت دادن به نیروی انسانی خلاق و نوع آموزش آن در کشور مشخص شده است.
وی ادامه داد: این موارد در کشور تسهیل شده و در شرایط بحران پیش آمده در پی کرونا، نمونه این خودباوری و اعتماد را دیدیم.
جوانان کشور در شرایط سخت کرونا در تولید تجهیزات مقابله با این ویروس در خط مقدم ایستاندند و توانستیم حتی در حوزه هایی که مانند کیت های تشخیص که قبلا فعال نبودیم، در عرض چند ماه به قابلیت عرضه برسیم.
به گفته معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری کرونا یک مثال واقعی از این است که اگر به جوانان داخل توجه کنیم، می توانیم بسیاری از مشکلات کشور را رفع کنیم.
ستاری افزود: زمانی در حوزه کرونا کشور مجبور شد، به تولید و خودکفایی برسد.
در این شرایط که به صورت ناگهانی برای دنیا ایجاد شد، حتی اگر تحریم نبودیم و پول بیش از حد داشتم کسی به ما تجهیزات نمی داد، اما شرکت های دانش بنیان توانستند این بازار را تامین کنند.
وی اضافه کرد: امروز به کمک جوانان کشور پا به حوزه هایی گذاشتیم که قبلا تجربه ای در آن نداشتیم و باید بگویم که قطعا جشنواره شیخ بهایی در روشن کردن این راه و فرهنگ کارآفرینی در کشور می تواند نقش موثری داشته باشد.
به گزارش ایسنا، پانزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی امروز چهارشنبه -۲۸ آبان ماه در اصفهان آغاز به کار کرد و به مدت ۲ روز به صورت مجازی برگزار خواهد شد و برترین فنآفرینان، طراحان کسب و کار و سرمایه گذاران در آن انتخاب، معرفی و تجلیل میشوند.
انتهای پیام