خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گفت‌وگوی تلفنی ماس و اشکنازی

فارس | برگزیده، بین‌الملل | چهارشنبه، 28 آبان 1399 - 00:54
وزیر خارجه آلمان روز سه‌شنبه با وزیر خارجه رژیم صهیونیستی گفت‌وگو و از آغاز هماهنگی امنیتی میان تشکیلات خودگردان فلسطین و این رژیم استقبال کرد.
تشكيلات،رژيم،وزير،خودگردان

وزیر خارجه آلمان روز سه‌شنبه با وزیر خارجه رژیم صهیونیستی گفت‌وگو و از آغاز هماهنگی امنیتی میان تشکیلات خودگردان فلسطین و این رژیم استقبال کرد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان روز سه‌شنبه تلفنی با «گابی اشکنازی» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی گفت‌وگو کرد.
ماس در این گفت‌وگوی تلفنی گفت: «از سر گرفته شدن هماهنگی امنیتی میان فلسطینیان و اسرائیل بهترین اخبار درباره روند صلح خاورمیانه است که ما در این مدت شنیده‌ایم.»
تشکیلات خودگردان فلسطین روز سه‌شنبه اعلام کرد که هماهنگی امنیتی با رژیم صهیونیستی را از سر می‌گیرد.
به گزارش خبرگزاری رویترز، بیش از شش ماه بود که تشکیلات خودگردان فلسطین هماهنگی امنیتی با رژیم صهیونیستی را به حالت تعلیق در آورده بود.
شبکه خبری الجزیره نیز اعلام کرد که نخست وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرده تل‌آویو طی سندی متعهد شده که به توافقات با این تشکیلات پایبند خواهد بود و به همین دلیل ارتباط با تل‌آویو از سر گرفته می‌شود.
انتهای پیام/.