خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تلاش برای حمایت از بیماران صعب‌العلاج/ هزینه‌های کمرشکن بیماران خاص را کاهش می‌دهیم

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | دوشنبه، 27 اسفند 1397 - 04:00
نظام سلامت کشورمان برای حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج تعهد دارد و بیشتر خدمات مورد نیاز این بیماران رایگان بود است.
بيماران،بهداشت،درمان،وزارت،سلامت،درماني،معاون،حمايت،جامع

معاون درمان وزارت بهداشت مطرح کرد؛
قاسم جان‌بابایی معاون درمان وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: برنامه‌های درمان و مراقبت از بیماران خاص و صعب‌العلاج از جمله خدمات پرهزینه در نظام سلامت کشور‌های پیشرفته از جمله ایران محسوب می‌شود.
وی ادامه داد: سرانه درمان بیماران خاص و صعب‌العلاج نسبت به افراد عادی بیشتر است و چندین برابر بیشتر هزینه سلامت مردم عادی به حوزه سلامت تحمیل می‌شود.
معاون درمان وزارت بهداشت تأکید کرد: بیماران صعب‌العلاج و خاص به دلیل مزمن بودن عارضه و غیر قابل علاج بودن بیماری‌شان در اکثر مواقع نیازمند خدمات ویژه درمانی و دارویی در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی سراسر کشور هستند.
جان‌بابایی بیان کرد: خانواده‌ها متحمل هزینه‌های مرتبط با درمان بیماران خاص و صعب‌العلاج می‌شوند و به ناچار دچار هزینه‌های کمرشکن می‌شوند.
معاون درمان وزارت بهداشت اضافه کرد: نظام بهداشت و درمان کشورمان در زمینه حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج تعهد دارد به طوری که بیشتر خدمات سلامت مورد نیاز این بیماران به صورت کاملاً رایگان یا در حد رایگان بوده است و این افراد مورد حمایت همه جانبه وزارت بهداشت قرار می‌گیرند.
ارائه خدمات به بیماران صعب‌العلاج به وسیله وزارت بهداشت و سازمان‌های بیمه‌گر
وی ادامه داد: ارائه خدمات به بیماران صعب‌العلاج و خاص از طرف وزارت بهداشت و سازمان‌های بیمه‌گر انجام می‌شود و به نوعی ما از این افراد حمایت لازم و کافی را انجام می‌دهیم.
جان‌بابایی بیان کرد: برای اینکه بیماران خاص و صعب‌العلاج دارای یک زندگی خوب و با کیفیت باشند باید نگاهی دقیق و جامع به مراقبت‌های درمانی و پیشگیری از عوارض بیماری‌ آنها داشته باشیم تا کیفیت زندگی آن‌ها ارتقاء پیدا کند.
معاون درمان وزارت بهداشت بیان کرد: در راستای مدیریت و ساماندهی اقدامات برای بیماران خاص و صعب‌العلاج راه‌اندازی یک مرکز جامع رکنی اساسی محسوب می‌شود، لذا در سال جاری ۸۳ مرکز جامع خدمات سلامت بیماران خاص و صعب‌العلاج در ۵۹ دانشگاه علوم پزشکی کشور راه‌اندازی شده و به بهره‌برداری رسیده است.
وی اضافه کرد: یکی از اهداف تأسیس مراکز ویژه بیماران خاص و صعب‌العلاج بهبود کیفیت زندگی آنها، حفاظت مالی از بیماران و کاهش هزینه‌های کمرشکن، کنترل و نظارت بهینه بر تجویز و مصرف دارو‌های ضروری و مورد نیاز در گروه‌های هدف و وزارت بهداشت سعی می‌کند برنامه‌های درمانی و دستورالعمل‌ها را به صورت دوره‌ای به روزرسانی کند.
جان‌بابایی گفت: به روزرسانی پروتکل‌های درمانی و دستورالعمل‌های ابلاغی ویژه بیماران خاص و صعب‌العلاج از جمله برنامه‌های وزارت بهداشت با هدف حمایت همه جانبه از بیماران صعب‌العلاج و خاص است و ما سعی می‌کنیم بر توزیع دارو‌های بیماران خاص تمرکز داشته باشیم.
انتهای پیام/