خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دو سرباز عراقی در درگیری با «پ ک ک» کشته شدند

فارس | بین‌الملل | دوشنبه، 27 اسفند 1397 - 02:15
ارتش عراق طی بیانیه‌ای از درگیری با گروه تروریستی پ ک ک در سنجار و کشته شدن دو سرباز خود و همچنین مجروح شدن 5 شبه نظامی پ ک ک خبر داد.
ارتش،عراق،گروه،ايست

ارتش عراق طی بیانیه‌ای از درگیری با گروه تروریستی پ ک ک در سنجار و کشته شدن دو سرباز خود و همچنین مجروح شدن 5 شبه نظامی پ ک ک خبر داد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، ارتش عراق طی بیانیه ای اعلام کرد که 2 سرباز این کشور در درگیریهای روزیک شنبه با گروه تروریستی پ ک ک کشته شدند و 5 شبه نظامی پ ک ک نیز مجروح شده اند.
براساس این بیانیه، درگیریها در منطقه سنجار در شمال غرب عراق و پیش از آن رخ داد که جنگجویان پ ک ک موفق نشدند از یک ایست بازرسی ارتش عبور کنند.
ارتش عراق گفته است که پ ک ک با یک خودرو به ایست بازسی حمله کرده و درگیری را آغاز کرده است.
سنجار در مرز سوریه یکی از اولین مناطقی بود که ارتش عراق موفق شد آن را از کنترل داعش در سال 2915 خارج کند.
انتهای پیام/م