خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تلاش برای میانجیگری میان اتیوپی و جدایی طلبان تیگرای

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 27 آبان 1399 - 05:47
رئیس جمهور سابق نیجریه مسئولیت میانجیگری میان اتیوپی و جدایی طلبان تیگرای را برعهده گرفت.
اتيوپي،جمهور،اعلام،روز،رئيس،اولوسگان

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانسه، در پی درگیری‌ها بین قدرت مرکزی آدیس آبابا و منطقه جدایی طلب «تیگرای» و گسترش این درگیری‌ها به کشور همسایه اریتره، اولوسگان اوباسانجو، رئیس جمهور سابق نیجریه به زودی ریاست هیئتی را برای میانجیگری در اتیوپی برعهده می‌گیرد.
بر این اساس، سخنگوی رئیس جمهور سابق نیجریه روز دوشنبه گفت: «وی برای انجام گفتگو‌ها در راه آدیس آباباست».
دولت اتیوپی و اتحادیه آفریقا اعلام کردند هیچ اخباری از مأموریت اولوسگان اوباسانجو که در گذشته نیز مأموریت فرستاده ویژه سازمان ملل در جمهوری دموکراتیک کنگو را به عهده داشت، ندارند.
در کامپالا (پایتخت اوگاندا)، مسئولان دولتی روز یکشنبه اعلام کردند: یووری موسونی، رئیس جمهور اوگاندا قرار است روز دوشنبه، میانجیگری بین دولت اتیوپی و مقامات منطقه‌ای جدایی طلب در «تیگرای» را آغاز کند.
با این حال، سخنگوی وزارت امور خارجه اتیوپی در این باره اعلام کرد: «از این موضوع، بی خبر است.»
انتهای پیام/