خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 06 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دانشگاه لرستان از جمله ۱۰ دانشگاه منتخب کشور برای اجرای رویداد ملی کمند است

ایسنا | دانش و فناوری، استان‌ها | دوشنبه، 26 آبان 1399 - 19:13
رئیس دانشگاه لرستان گفت: این دانشگاه از جمله ۱۰ دانشگاه منتخب کشور برای اجرای رویداد ملی کمند است.
دانشگاه،لرستان،ايجاد،كشور،رويداد،تحقيقات،مركزي،سطح،ملي

ایسنا/لرستان رئیس دانشگاه لرستان گفت: این دانشگاه از جمله ۱۰ دانشگاه منتخب کشور برای اجرای رویداد ملی کمند است.
خسرو عزیزی در نشست اختتامیه اولین دوره رویداد ملی کمند (کار، مهارت و نوآوری دانشجویان دختر) دانشگاه‌های لرستان که ۲۵ آبان‌ماه با حضور برخط (مجازی) معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده و معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم در محل حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه لرستان نیز اجرا شده است و در مجموع در سطح کشور، تعداد ۱۰ دانشگاه این رویداد ملی دانشجویی را برگزار کرده‌اند.
وی تصریح کرد: رویکرد وزارت علوم، سوق دادن دانشگاه‌های کشور به‌سوی دانشگاه‌های کارآفرین است و خوشبختانه در دانشگاه لرستان نیز اقدامات خوبی در این راستا انجام شده است از جمله آن‌ها می‌توان به راه‌اندازی مرکز نوآوری دانشگاه، ایجاد و توسعه پارک علم و فناوری در محل سایت مرکزی دانشگاه لرستان، ایجاد پژوهشکده زنبورعسل و فرآورده‌های آن، ایجاد مرکز تحقیقات بلوط، ایجاد مزرعه آموزشی و تحقیقاتی پرورش مرغ بومی و ...اشاره کرد.
رئیس دانشگاه لرستان بیان کرد: با اقدامات انجام شده، از بین ۲۷۵ آزمایشگاه مرکزی در سطح دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و مؤسسات تحقیقاتی و پژوهشی کشور، آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان رتبه ۲۵ را کسب کرده است که این هم یک موفقیت مهم در راستای تقویت تحقیقات و پژوهش‌های کاربردی در محیط دانشگاهی است.
عزیزی ادامه داد: هرچه مهارت‌آموزی و کارآفرینی را در سطح دانشجویان گسترش دهیم نقش و اثرگذاری دانشگاه برای رفع مشکلات و چالش‌های استانی و منطقه‌ای، بیشتر خواهد شد.
وی عنوان کرد: حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی تقاضامحور نیز در راستای توسعه کارآفرینی و تحقیقات و پژوهش‌های کاربردی است.
رئیس دانشگاه لرستان اظهار کرد: بایستی بیش‌ازپیش، همکاری‌ها و ارتباطات مشترک دانشگاه با بخش‌های اجرایی، خصوصی، صنعتی، اقتصادی و دانش‌بنیان را تقویت کرد تا بتوان گام‌های اثرگذارتری برای رفع مشکلات جامعه برداشت.
انتهای پیام