خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لیورپول قصدی برای خرید مدافع ندارد

مشرق | ورزشی | دوشنبه، 26 آبان 1399 - 17:43
لیورپول احتمالا برنامه ای برای خرید مدافع جدید در انتقالات ژانویه ندارد.
بازيكن،كلوپ،ليورپول،تصميمي،ژانويه،مدافع

به گزارش مشرق، به نظر می رسد علی رغم بحران مصدومیت در قلب خط دفاع لیورپول، یورگن کلوپ تصمیمی برای خرید بازیکن جدید در پنجره نقل و انتقالاتی ماه ژانویه ندارند.
کلوپ پس از مصدومیت ویرژیل فن دایک و جو گومز تنها ژوئل ماتیپ را به عنوان مدافع میانی بزرگسال در اختیار دارد و به نظر می‌رسد که دو بازیکن دیگر احتمالا نتوانند تا پایان فصل بار دیگر به میادین برگردند.
در روزهای گذشته صحبت‌های زیادی درباره احتمال تقویت این تیم برای دفاع از عنوان قهرمانی مطرح شد اما اتلتیک خبر داده که لیورپول در حال حاضر تصمیمی برای خرید بازیکن در پنجره نقل و انتقالاتی ژانویه ندارد.
آنها پیش از این دایوت اوپامکانو مدافع لایپزیش، و همچنین کالیدو کولیبالی، مدافع ناپولی، را برای انتقالات زمستانی مدنظر داشتند با این حال گفته شده که سرخپوشان تصمیمی برای تقویت شرایط خود در ماه ژانویه ندارند و کلوپ و مدیران لیورپول تصمیم گرفته‌اند که تا تابستان برای خرید بازیکن مدنظر خود در خط دفاعی صبر کنند.
سرمربی آلمانی در نظر دارد که به بازیکنان جوانی که در اختیار دارد، نت فیلیپس و ریس ویلیامز اعتماد کند.