خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شکایت النصر از پرسپولیس به سوییس می‌رود

مشرق | ورزشی | دوشنبه، 26 آبان 1399 - 16:19
باشگاه النصر عربستان پس از رد شکایتش از پرسپولیس در کنفدراسیون فوتبال آسیا، دست به دامان دادگاه عالی ورزش می‌شود.
النصر،شكايت،ليگ،عربستان،آسيا

به گزارش مشرق، پس از شکست النصر از پرسپولیس در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا، باشگاه عربستانی در ۲ مرحله علیه سرخپوشان به کنفدراسیون فوتبال آسیا شکایت کرد که AFC در مرحله دوم شکایت نماینده عربستان را رد کرد.
در همین راستا سایت المواطن عربستان نوشت که النصری‌ها نا امید نخواهند شد و شکایت خود را در ارگانی بالاتر از AFC پیگیری خواهند کرد.
همچنین این سایت عربستانی ادعا کرد که النصر ۵۰۰ هزار دلار هزینه وکیل کرده تا بتواند در این پرونده به برتری برسد و در همین راستا شکایتش را در دادگاه عالی ورزش که مقر آن در سوییس است، پیگیری خواهد کرد.
این در حالی است که یکی از مدیران النصر به اعضای تیمش نصحیت کرد که دیگر به فکر لیگ قهرمانان آسیا نباشند و تمرکزشان را روی موفقیت در لیگ داخلی عربستان بگذارند.