خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سهم اندک گلستان از اعتبارات صندوق توسعه ملی/دستگاه‌های اجرایی از سرمایه‌گذاران حمایت کنند

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 26 آبان 1399 - 16:18
گروه استان‌ها- استاندار گلستان گفت: در 20 سال گذشته میزان بهره‌مندی استان از ظرفیت صندوق توسعه ملی کم بوده که باید با تلاش دستگاه‌های اجرایی افزایش یابد.
استان،توسعه،اجرايي،ملي،شناس،گلستان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری گلستان، هادی حق شناس در پنجمین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان اظهار داشت: دستگاه‌های اجرایی باید به سراغ سرمایه‌گذاران بروند چرا که مبنای تحرک در توسعه و پیشرفت پروژه‌های استان حمایت از بخش خصوصی در قالب تسهیلات صندوق توسعه ملی است.
وی افزود: مجموع اعتبارات جاری و تملک دارایی استان در سالجاری 973 میلیارد تومان است که قریب به 50 درصد نسبت به بودجه 644 میلیارد تومانی سال قبل، رشد دارد.
استاندار گلستان گفت: این اعتبار می‌تواند در قالب یک یا دو طرح در زمینه‌های گردشگری، آب و سدها، نیروگاه، گلخانه و غیره به پروژه‌های استان تخصیص یابد و زمینه تسریع در رشد و پیشرفت استان را فراهم آورد.
وی خاطرنشان کرد: در 20 سال گذشته میزان بهره‌مندی استان از ظرفیت صندوق توسعه ملی کم بوده که باید با تلاش دستگاه‌های اجرایی افزایش یابد.
حق شناس گفت: دستگاه‌های اجرایی باید سهم خود را از منابع ملی افزایش دهند و تنها به بودجه‌های استانی بسنده نکنند چرا که با این اعتبارات رشد و توسعه صورت نخواهد گرفت.
انتهای پیام/581/ی