خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سه عضو هیات علمی در میان دانشمندان یک درصد برتر جهان

ایسنا | برگزیده، دانش و فناوری | دوشنبه، 26 آبان 1399 - 15:43
دو عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک و یک عضو هیات علمی دانشکده مهندسی شیمی و مواد دانشگاه صنعتی شاهرود بر اساس آخرین اعلام پایگاه شاخص‌های اساسی علم (ESI) در جمع دانشمندان یک درصد برتر دنیا قرار گرفتند.
علمي،علم،دانشكده،مهندسي،پايگاه،برتر

دو عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک و یک عضو هیات علمی دانشکده مهندسی شیمی و مواد دانشگاه صنعتی شاهرود بر اساس آخرین اعلام پایگاه شاخص‌های اساسی علم (ESI) در جمع دانشمندان یک درصد برتر دنیا قرار گرفتند.
به گزارش ایسنا، براساس آخرین نتایج اعلام شده از سوی پایگاه شاخص‌های اساسی علم، دکترمحمدحسین احمدی و دکترعلی اکبر ملکی دو عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک و دکتر ماشاالله رضاکاظمی، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی شیمی و مواد این دانشگاه، در جمع دانشمندان یک درصد برتر دنیا قرارگرفتند.
پایگاه استنادی طلایه داران علم تامسون رویترز به ارائه فهرستی از پژوهشگران برتر دنیا می‌پردازد که هر دو ماه یک بار براساس آخرین تحولات در شبکه علم بین الملل روزآمد می‌شود.
مرجعیت علمی مبنای گزینش پژوهشگران برتر در پایگاه طلایه داران علم است و براساس تعداد ارجاعات صورت گرفته به پژوهش‌های پژوهشگران تعیین می‌شود و همچنین ارجاعات یا استنادها، بیانگر میزان استفاده از نتایج پژوهش‌های منتشر شده هستند.
بنا بر اعلام روابط عمومی وزارت علوم، هر چقدر تعداد استنادهای صورت گرفته به پژوهش‌های یک محقق بیشتر باشد، کیفیت پژوهش‌های وی بالاتر بوده و این پژوهش‌ها از طرف جامعه علمی بیشتر پذیرفته شده اند.
انتهای پیام