خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ضرورت ارائه مباحث فنی شرکت‌های تولید کننده واکسن کرونا

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 26 آبان 1399 - 15:06
جمشیدی گفت: هم اکنون شاهد ارائه مباحث فنی در بخش دارویی ستاد اجرایی و پروژه سایر شرکت‌های دانش بنیان در زمینه تولید واکسن هستیم.
واكسن،ستاد،توليد،دارويي،اجرايي،جمشيدي

رئیس هیئت مدیره گروه دارویی ستاد اجرایی فرمان امام خبرداد؛
جمشیدی رئیس هئیت مدیره گروه دارویی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اظهار کرد: لازم میدانم از وزیر بهداشت که از روز‌های اول بیماری که فضای تولید واکسن را فراهم کرد تشکر کنیم.
او با بیان اینکه در این جلسات شاهد ارائه مباحث فنی در بخش دارویی ستاد اجرایی و پروژه سایر شرکت‌های دانش بنیان در زمینه تولید واکسن هستیم، گفت: پروژه‌های ستاد و سایر شرکت‌ها شامل‌ بخش های مختلف است.
جمشیدی گفت: جا دارد از همه متخصص کشور که آرامش خود را صرف سلامت انسان‌ها کردند تشکر می‌کنم و در فاز‌های آینده که مطالعات انسانی انجام خواهد شد نیازمند حمایت سازمان بهداشت جهانی هستیم.
او گفت: امید داریم واکسن اثر بخش و بی خطر را به جامعه ارائه کنیم دلگرمی چشمان منتظر انسانی‌هایی که منتظر تلاش محققان ما هستند باشیم.
بیشتر بخوانید
برگزاری نخستین جلسه بررسی پیشرفت تولید واکسن کرونا در ایران
تولید واکسن کووید ۱۹ جزو دستاورد‌های دانشمندان ایرانی است
انتهای پیام/