مرگ راننده کامیون بر اثر گاز در شیراز
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان فارس گفت: جسد راننده یک دستگاه کامیون که بر اثر گازگرفتگی فوت کرده بود، در شیراز پیدا شد.

ایسنا/فارس معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان فارس گفت: جسد راننده یک دستگاه کامیون که بر اثر گازگرفتگی فوت کرده بود، در شیراز پیدا شد.
سرهنگ کاووس محمدی دوشنبه ۲۶ آبان گفت: بعد از اعلام گزارش فوت یک نفر به مرکز پلیس ۱۱۰، ماموران اعزامی به بلوار ولایت شیراز، مشاهده کردند که راننده یک دستگاه کامیون، به دلیل روشن کردن گاز پیکنیک درون کابین، براثر گازگرفتگی فوت کرده است.
به گزارش ایسنا به نقل از پلیس فارس، محمدی با بیان اینکه همه ساله همزمان با آغاز فصل سرما، شاهد افزایش موارد گازگرفتگی هستیم، از انتقال جسد آن راننده به پزشکی قانونی خبر داد و به رانندگان توصیه کرد که تحت هیچ شرایطی، از وسایل گازی برای گرم کردن کابین خودرو، خصوصا هنگام خواب، استفاده نکنند.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان فارس همچنین از فوت یک کارگر، حین کار با دستگاه خرمنکوب در شهرستان مرودشت خبر داد.
محمدی گفت: این حادثه در یکی از روستاهای شهرستان مرودشت حادث شده و طی آن مردی ۲۵ ساله، در حین استفاده از خرمنکوب، جان باخته است.
توقیف کامیون حامل ۳۷ هزار لیتر گازوئیل قاچاق
براساس این گزارش، جانشین فرماندهی انتظامی فارس نیز از توقیف یک دستگاه تریلر حامل حدود ۳۷ هزار لیتر سوخت قاچاق از نوع گازوئیل خبر داد.
سردار یوسف ملکزاده گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی این خودرو را در محور شیراز به صفاشهر شناسایی و توقیف کردند و در بازرسی از آن ۳۶ هزار و ۹۸۰ لیتر گازوئیل کشف شد.
با تلاش مأموران پلیس امنیت اقتصادی، یک دستگاه تریلر حامل ۳۶ هزار و ۹۸۰ لیتر گازوئیل قاچاق توقیف شد.
ملکزاده ارزش این محموله را بالغ بر ۲ میلیارد ریال اعلام و خاطرنشان کرد که در این ارتباط یک متهم بازداشت و به مقام قضایی تحویل شده است.
انتهای پیام