خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تونس خواستار رفع ظلم از ملت فلسطین شد

فارس | برگزیده، بین‌الملل | دوشنبه، 26 آبان 1399 - 13:22
وزارت خارجه تونس در بیانیه‌ای از جامعه جهانی خواست به مسئولیت خود برای رفع ظلم از ملت فلسطین عمل کرده و با طرح‌های صهیونیست‌ها برای توسعه شهرک‌سازی از اراضی اشغالی فلسطین مقابله کند.
فلسطين،تونس،بيانيه،تجاوزات،مقابله،خارجه،ملت،حمايت

وزارت خارجه تونس در بیانیه‌ای از جامعه جهانی خواست به مسئولیت خود برای رفع ظلم از ملت فلسطین عمل کرده و با طرح‌های صهیونیست‌ها برای توسعه شهرک‌سازی از اراضی اشغالی فلسطین مقابله کند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وزارت خارجه تونس در بیانیه‌ای به مناسبت سی‌ودومین سالروز صدور بیانیه استقلال فلسطین توسط «یاسر عرفات» رئیس فقید سازمان آزادی‌بخش فلسطین(ساف) خواستار مقابله با تجاوزات صهیونیست‌ها شد.
در این بیانیه آمده است که تونس بار دیگر از شورای امنیت و جامعه جهانی می‌خواهد که به مسئولیت خود برای رفع ظلم از ملت بی‌دفاع فلسطین و حمایت از حقوق مشروع آن عمل کرده و با قاطعیت با تمامی طرح‌های توسعه‌طلبانه شهرک‌سازی اسرائیل مقابله کند.
طبق گزارش شبکه الجزیره، در این بیانیه آمده است که هدف از این طرح‌ها تحمیل واقعیت‌ها و به چالش کشاندن معاهدات، قوانین و عرف بین‌الملل است.
وزارت خارجه تونس همچنین بر حمایت کشورش از حقوق ملت فلسطین از جمله تشکیل کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس شریف تأکید کرد و درباره استمرار تجاوزات رژیم اشغالگر، افزایش تنش و احساس ناامیدی و سرخوردگی ناشی از این تجاوزات هشدار داد.
در این بیانیه همچنین بر حمایت از آغاز روند حقیقی صلح با مشارکت گسترده بر اساس قانون بین‌المللی و قطعنامه‌های سازمان ملل تأکید کرد.
۱۵ نوامبر ۱۹۸۸ یاسر عرفات رئیس فقید سازمان آزادی‌بخش فلسطین در پایتخت الجزائر با صدور بیانیه‌ استقلال فلسطین، تشکیل دولت مستقل فلسطین به پایتختی قدس شریف را اعلام کرد.
انتهای پیام/ص