خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدیریت مقابله با کرونا استانی شود/راه کاهش دغدغه معیشتی اصناف

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 26 آبان 1399 - 12:55
بیرجند- عضو کمیسیون بهداشت و نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس گفت: جهت مقابله بهتر با شیوع کرونا مدیریت مقابله با این ویروس استانی شود.
كرونا،استان،ويروس،مجلس،اصناف،بهداشت،اسحاقي،اعمال،كميسيون،مقا ...

سلمان اسحاقی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در حال حاضر آمار مبتلایان به کرونا در کشور از ۴۰ هزار نفر فراتر رفته که ۲۴ درصد این مبتلایان مربوط به سه هفته گذشته است.
عضو کمیسیون بهداشت مجلس و نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس گفت: این آمار بسیار خطرناک و نگران کننده است و باید برای کاهش آن با همدلی و همکاری همه دستگاه‌ها و نهادهای مسئول و مهم‌تر از همه همیاری مردم تدبیری اندیشید.
اسحاقی ادامه داد: ما در کشور ۳۱ استان داریم که مانند قطعه‌های یک پازل هستند که در راستای کنترل ویروس کرونا اگر مدیریت کرونای هر استان را به خود آن استان واگذار کنیم، موفق‌تر خواهیم بود.
نقاط آلوده در هر استان شناسایی شود
وی با اشاره به ضرورت شناسایی نقاط آلوده در هر استان افزود: به عنوان مثال بانک‌ها یکی از نقاط انتقال ویروس کرونا است و در برخی موارد مشاهده شده که به آسانی در بانک‌ها از خودکار مشترک استفاده می‌شود و یا برای گفت‌وگو ماسک را از صورت بر می‌دارند که بسیار خطرناک است.
عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: مصوبات ستاد ملی کرونا بی‌شک لازم‌الاجرا است ولی مانند قانون بالا دستی است که قانونگذار برای اجرایی شدن آن می‌توانند دستورالعمل‌ها و آئین نامه‌هایی را در نظر گرفته و تدوین کند.
اسحاقی با تأکید مجدد بر اینکه بهتر است مدیریت کرونای هر استان به خود آن استان واگذار شود، اظهار کرد: دولت هم باید با تدابیری شرایطی را برای رفع دغدغه‌ها و نگرانی مردم و به ویژه اصناف با اعمال محدودیت‌های کرونایی فراهم کند.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در زمینه نگرانی اصناف برای معیشت و هزینه‌های زندگی با اعمال محدودیت‌ها بیان‌کرد: بی شک اعمال محدودیت‌ها برای اصناف به ویژه آنانی که اجاره مغازه و منزل می‌پردازند بسیار سخت است.
راهکارهای پیشنهادی برای رفع دغدغه معیشتی اصناف
نماینده قاین و زیرکوه در مجلس ادامه‌داد: برای کاهش این سختی‌ها دولت می‌توانند برای بخشش مالیات‌ها و عوارض شهرداری و آب بها و هزینه برق اصناف تصمیماتی را اتخاذ کند تا این دوران با آرامش و آسایش بیشتری سپری شود.
اسحاقی افزود: علاوه بر دولت، مردم و صاحب خانه‌ها چون ایام ابتدایی شیوع کرونا در یک کار خیرخواهانه بهتر است در ایام اعمال محدودیت‌های جدید در صورت توان نسبت به بخشش اجاره مغازه و یا منزل مستأجران نیازمند اقدام کنند.
وی با اشاره به اینکه در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره مقابله با ویروس کرونا صحبت‌های گوناگونی مطرح می‌شود، یادآور شد: دانشمندان و پزشکان ما برای مقابله با این ویروس فعالیت‌های علمی زیادی انجام داده‌اند ولی متأسفانه بر اساس نظر کارشناسان این ویروس به تناوب از نظر سرعت ابتلاء، علائم و سایر ویژگی‌ها رنگ عوض می‌کند.
عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: به مردم اطمینان می‌دهیم که دانشمندان و پزشکان ایرانی حرف‌های زیادی در مقابله با ویروس کرونا و ساخت واکسن دارند که برای تأیید به سازمان بهداشت جهانی ارائه می‌کنند.