خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۸ روستای بدون دهیار در خوزستان بهسازی می‌شوند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 26 آبان 1399 - 09:10
اهواز- استاندار خوزستان گفت: طرح «بهسازی روستاهای بدون دهیار» را در هشت روستای استان که روستای علوه از جمله آنهاست، آغاز کردیم و امید می‌رود که در چند ماه آینده این پروژه تکمیل شود.
روستاي،منطقه،بهسازي،چاي،دليل،دهيار،كارون،گردشگران

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا شریعتی شامگاه یکشنبه از روستای علوه شهر کارون بازدید کرد و گفت: این روستا همه ساله به دلیل جاذبه‌های طبیعی و بافت سنتی خاص خود میزبان تعداد بی‌شماری از گردشگران داخلی و خارجی بوده است.
وی در ادامه به فرا رسیدن فصل برداشت چای قرمز (چای ترش) اشاره کرد و افزود: اما امسال به دلیل شیوع بیماری کرونا برگزاری مراسم برداشت چای قرمز همچون سال‌های قبل ممکن نبود و به همین علت به همراه امام جمعه و فرماندار شهر کارون و سایر مسئولان منطقه برای انجام نمادین این مراسم در راستای دلگرمی اهالی این منطقه حضور پیدا کردیم.
استاندار خوزستان اظهار کرد: این منطقه به دلیل فعالیت مستمر زنان و مردان در کنار هم و خدمات‌دهی به گردشگران به روستایی بدون بی‌کار تبدیل شده بود و به عنوان یک روستای نمونه شناخته می‌شد.
شریعتی به اجرای طرح بهسازی روستاهای بدون دهیار اشاره کرد و گفت: پروژه بازسازی و بهسازی هشت روستای بدون دهیار را در استان که روستای علوه نیز از جمله آنهاست، آغاز کردیم و امید می‌رود که در چند ماه آینده این پروژه تکمیل شود.
نماینده عالی دولت در پایان عنوان کرد: برای روستای علوه هزینه‌ای برای بهسازی آن در نظر گرفته شد تا بتوان با مدیریت بحث فاضلاب این روستا و شرایط بهداشتی و استانداردهای لازم را برای میزبانی گردشگرانی که از این منطقه بازدید خواهند داشت، فراهم کنیم.