۴۳ هزار واحد صنفی در چهارمحال و بختیاری وجود دارد
مهر
|
استانها
|
دوشنبه، 26 آبان 1399 - 08:59
شهرکرد- رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری گفت: ۴۳ هزار واحد صنفی در ۱۰ شهرستان چهارمحال و بختیاری وجود دارد.

سجاد رستمی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه بخش اصناف از مهمترین بخشهای اشتغالزا در این استان است، عنوان کرد: بیش از ۱۰۰ هزار شغل توسط واحدهای صنفی در این استان ایجاد شده است.
وی گفت: بیشترین واحدهای صنفی چهارمحال و بختیاری در شهرستانهای شهرکرد و بروجن قرار دارد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری ادامه داد: بسیاری از واحدهای صنفی در بخش تولید فعال هستند که بیشتر این واحدهای صنفی در زمینه تولید گز، پولک و نبات، فرش و… فعالیت میکنند.
وی ادامه داد: پرداخت تسهیلات به واحدهای صنفی از مهمترین اقدامات در راستای حمایت از واحدهای صنفی در سالجاری بوده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری بیان کرد: نظارتها بر روی واحدهای صنفی در راستای رعایت پروتکلهای بهداشتی افزایش یافته است.