خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

داستان چسب کاری پیراهن البسه استقلال چیست؟

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | یکشنبه، 25 آبان 1399 - 18:10
تیم فوتبال استقلال به احتمال زیاد در هفته دوم با برند البسه متفرقه به میدان برود.
برند،البسه،هفته

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، مدیران باشگاه استقلال همچنان تا به این لحظه نتوانسته اند برند جدیدی را برای البسه بازیکنان انتخاب کنند و از طرفی هم قرار بود کارگزار آبی‌ها برای عقد قرارداد با برند جدید البسه، اقدامات لازم را انجام دهد.
با این وجود آبی‌ها برای بازی هفته دوم رقابت‌های لیگ برتر نیز قرار است با تهیه البسه و البته پوشاندن برند روی لباس‌ها، به میدان بروند.
تیم فوتبال استقلال در هفته اول لیگ هم با تهیه البسه و پوشاندن برند مورد نظر به میدان رفتند و در هفته جاری برابر فولاد نیز این کار را انجام خواهند داد تا به زودی قراردادی با برند جدید منعقد کنند.
انتهای پیام/