خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پلمب ۱۴ واحد صنفی متخلف در چهارمحال و بختیاری

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 25 آبان 1399 - 16:27
شهرکرد- رئیس پلیس امنیت عمومی استان چهارمحال و بختیاری از پلمب ۱۴ واحد صنفی متخلف به دلیل عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی خبر داد.
صنفي،استان،واحدهاي،رعايت،واحد،عمومي

اسکندر سعیدی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: طرح کنترل واحدهای صنفی با توجه به اعمال محدویت‌های جدید در نحوه فعالیت واحدهای صنفی توسط ستاد مقابله با کرونای استان و به منظور پیشگیری از گسترش ویروس کرونا و رعایت فاصله گذاری اجتماعی در دستور کار پلیس امنیت عمومی استان قرار گرفت.
این مقام انتظامی بیان داشت: تیم‌های مشترک متشکل از مأموران اداره نظارت بر اماکن عمومی استان و مأموران مرکز بهداشت استان، با هماهنگی قضائی از ۱۰۱ واحد صنفی در سطح استان بازدید کردند.
وی افزود: در این راستا برای ۱۸ واحد صنفی به علت عدم رعایت ضوابط اخطاریه کتبی صادر و ۱۴ واحد صنفی در رسته‌های مختلف از جمله گیم نت، آرایشگاه زنانه و باشگاه ورزشی به دلیل عدم رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی تا اطلاع ثانوی پلمب شدند.
رئیس پلیس امنیت عمومی استان چهارمحال و بختیاری بیان کرد: طرح نظارت بر نحوه فعالیت واحدهای صنفی بمنظور پیشگیری از انتشار ویروس کرونا در دستورکار قرار دارد.