خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف قدیمی‌ترین اسکلت نوزادان دوقلو در اتریش+عکس

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 25 آبان 1399 - 15:21
باستان شناسان قدیمی‌ترین اسکلت نوزادان دوقلو که ۳۱ هزار سال قدمت دارند را کشف کردند.
اسكلت،نوزادان،دفن،ماموت،دانوب،اجساد،نوزاد

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری سان، باستان شناسان اتریشی موفق شدند اسکلت قدیمی‌ترین نوزادان دوقلو‌های جهان که قدمت آن‌ها به ۳۱ هزار سال قبل می‌رسد را در سواحل رودخانه دانوب کشف کنند.
به گفته آن‌ها بقایای اسکلت نوزادان به عصر حجر که حدود ۱۰ تا ۵۰ هزار سال قبل است، باز می‌گردد.
بررسی‌های اولیه روی اسکلت این دوقلو‌ها نشان می‌دهد یکی از آن‌ها درست پس از زایمان فوت کرده و دیگری حدود ۵۰ روز بعد فوت شده و در کنار خواهر یا برادرش دفن شده است.
باستان شناسان اعلام کرده اند اسکلت نوزاد دیگری در همان حوالی کشف شده است که از نظر ساختار دی‌ان‌ای کمی به دوقلو‌ها شباهت دارد و به نظر می‌رسد عموزاده آن‌ها باشد.
دو نوزاد در گور بیضی شکل در کنار رودخانه دانوب که اکنون منطقه‌ای به نام «کرمز واشبرگ» است به خاک سپرده شده‌اند.
اجساد آن‌ها با نوعی رنگ قرمز پوشانده شده و ۵۳ مهره که به نظر می‌رسد از عاج ماموت ساخته شده، همراه آن‌ها دفن شده بود.
این مهره‌ها به همراه یک دندان روباه از گردن نوزادان آویزان بوده است.
یک تیغه از استخوان ماموت نیز برای حفاظت از جسم آن‌ها روی اجساد قرار گرفته بود که همین امر مانع متلاشی شدن اسکلت آن‌ها شده است.
تجزیه و تحلیل ژنتیکی، جنسیت نوزادان دوقلو را نشان نداد، اما نوزادی که در آن نزدیکی دفن شده بود پسر بوده است.
انتهای پیام/