خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تندباد لحظه‌ای برای خوزستان پیش‌بینی می‌شود

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | یکشنبه، 25 آبان 1399 - 15:16
اهواز- مدیرکل هواشناسی استان خوزستان گفت: بر اساس نقشه‌های هواشناسی احتمال وقوع تندباد لحظه‌ای به ویژه در نیمه جنوبی و شرقی استان پیش‌بینی می‌شود.
استان،درجه،ساعت

محمد سبزه زاری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر بیان کرد: طبق نقشه‌های هواشناسی آسمان استان تا ۲۴ ساعت آینده قسمتی تا نیمه‌ابری همراه با وزش باد و همچنین از صبح سه‌شنبه همراه با رگبار و رعدوبرق و احتمال وقوع تندباد لحظه‌ای به ویژه در نیمه جنوبی و شرقی استان پیش‌بینی می‌شود.
وی با بیان اینکه در ۲۴ ساعت گذشته بستان با ۲۸.۱ و دهدز با ۸.۳ درجه سانتی‌گراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان گزارش شده‌اند، افزود: در همین مدت حداکثر و حداقل دمای شهر اهواز به ۲۶.۸ و ۱۲.۲ درجه سانتی‌گراد رسیده است.