خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تردد در گردنه‌های کوهستانی خراسان شمالی با زنجیر چرخ ممکن است

مهر | استان‌ها | جمعه، 28 دی 1397 - 09:56
بجنورد- رئیس پلیس راه خراسان شمالی گفت: باتوجه به بارش برف شدید و کولاک، تردد در گردنه های کوهستانی این استان تنها با زنجیر چرخ ممکن است.
بجنورد،تردد،بارش،محورها،برف

سرهنگ علیرضا حسین زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به بارش برف و مه گرفتگی در گردنه های پلمیس و اسدلی، اظهار کرد: برای تردد در این محورها استفاده از زنجیر چرخ الزامی است.
حسین زاده با بیان اینکه هم اکنون در دوراهی چمن بید به اسپاخو، بجنورد به ناوه و گیفان و همچنین تخته باغلق و تنگه ترکمن بارش شدید برف را شاهد هستیم، تصریح کرد: با توجه به اینکه این محورها لغزنده هستند، استفاده از زنجیر چرخ برای تردد در این محورها لازم و ضروری است.
وی اضافه کرد: همچنین در منطقه حصارحسینی در مسیر محور بجنورد به سنخواست شاهد کولاک برف هستیم.
رئیس پلیس راه خراسان شمایل بیان کرد: باتوجه به بارش برف و باران در دیگر محورهای خراسان شمالی ضروری است رانندگانی که قصد تردد دارند ضمن رعایت نکات راهنمایی و رانندگی از سرعت و سبقت غیر مجاز پرهیز کنند.