خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نظام بودجه‌ریزی کشور شفاف نیست/ بودجه‌ شرکت‌های دولتی بررسی شود

مهر | سیاسی | یکشنبه، 25 آبان 1399 - 10:27
نماینده ملایر در مجلس شورای اسلامی گفت: بودجه شرکت‌های دولتی سه چهارم بودجه کل کشور را در برمی‌گیرد اما فقط در یک ساعت بررسی می‌شود.
بودجه،كشور،ابهامات

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام احد آزادی‌خواه در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی با اشاره به درخواست اولویت بررسی طرح اصلاح ساختار بودجه، گفت: درباره ضرورت اصلاح ساختار بودجه، شک و تردیدی وجود ندارد چرا که ابهامات و مشکلات زیادی در بودجه وجود دارد.
وی با بیان اینکه نظام بودجه‌ریزی کشور شفاف نیست، گفت: با وجود اینکه بودجه شرکت‌های دولتی سه چهارم بودجه کل کشور است، اما فقط طی یک ساعت مورد بررسی قرار می‌گیرد.
نماینده ملایر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: آذر ماه فصل بودجه است و اشکالات و ابهامات زیادی در بودجه ریزی کشور داریم و باید حل شود.